Sisteme de invelitori

Ca parte importanta a casei, un acoperis trebuie sa fie elegant, cu un aspect placut si compatibil cu constructia in ansamblul ei.

Indiferent ca este o cladire veche, o locuinta moderna sau o confortabila casa de vacanta, acoperisul trebuie sa se potriveasca tinutei constructiei tale, respectand atat culoarea, cat si stilul arhitectonic al acesteia.

Tigla metalica Lindab imbina aspectul clasic de tigla cu rezistenta otelului pentru o protectie de lunga durata. Acoperisul tau va avea capacitate portanta ridicata si vei scapa de grija tiglelor sparte sau crapate. Greutatea redusa, de numai 5kg/mp, genereaza economii importante la realizarea constructiei; tigla metalica Lindab fiind solutia ideala atat pentru acoperisuri noi cat si in cazul renovarilor. Profilul inalt al tiglei metalice Lindab si suprapunerile speciale ale panourilor asigura protectie 100% la infiltratii chiar si pentru acoperisurile cu panta mica de pana la 14 grade.

Ai libertate deplina de alegere: 9 profile distincte, culori clasice pentru acoperis sau nuante moderne cu mai multe variante de acoperire finala cu strat lucios sau mat al suprafetei si o gama larga de accesorii; toate acestea pentru un acoperis deopotriva frumos si eficient, pregatit sa protejeze generatii intregi de-acum inainte.

TIGLA METALICA LINDAB ESTE AUTENTIFICATA PE PARTEA INTERIOARA SAU LA EXTERIOR PE ZONA DE SUPRAPUNERE

Avantajele tiglei metalice Lindab, pe scurt:

– pentru constructii noi sau renovari,
– otel de calitate superioara,
– greutate redusa, numai 5 kg,
– panouri debitate la comanda,
– pentru acoperisuri cu panta intre 14 si 90 grade,
– gama completa de componente si accessorii,
– culori clasice sau moderne,
– ecologice

Acoperisul din tigle metalice Lindab este disponibil intr-o paleta bogata de culori si nuante, cu strat final pe baza de poliester – cea mai buna solutie de acoperire de pe piata.

Poliesterul lucios „PE” reproduce fidel imaginea unui acoperis clasic. Poliesterul „MATT” si „MPE” sunt acoperiri speciale, mate ce ofera un plus de eleganta acoperisului High-Built Poliesterul „HBPE” are un aspect lucios granulat. Stratul de acoperire de 50µm, confera o rezistenta buna a culorii si protectie ridicata împotriva coroziunii si zgarieturilor. Acest sistem de acoperire este ideal pentru medii intens poluate sau zone litorale cu salinitate ridicata.

Vezi gama de culori la fiecare produs in parte