Trape, luminatoare, porti industriale

Trapele de fum si luminatoarele sunt parte integranta a vietii cotidiene, fie ca se refera la iluminatul natural al zonelor active ale cladirii, la ventilarea spatiului de lucru, birouri, sau chiar la evacuarea fumului in caz de incendiu.

Trapele de evacuare a fumului sunt dispozitive automate, functia principala fiind evacuarea fumului, a gazelor de ardere si a energiei termice din spatii inchise (hale de productie, spatii de depozitare, spatii de utilitate publica etc.) spre exteriorul cladirilor, in scopul protejarii vietii oamenilor si a bunurilor.

Avantajele utilizarii trapelor de fum:

  • mentinerea unui nivel scazut al fumului in zonele cailor de evacuare;
  • usurarea interventiilor de stingere a incendiilor, prin crearea unei zone cu nivel scazut de fum;
  • asigurarea protectiei pentru structura si dotarile cladirii respective;
  • limitarea efectelor incendiului, emisiilor de fum, gazelor fierbinti de ardere si descompunerii termice a produselor.
Luminatoare
Porti industriale

Gama de porti sectionale Lindab Doorline ofera atat functionalitate, cat si siguranta – fara a compromite deloc aspectul estetic. Sistemele de siguranta indeplinesc cele mai stricte cerinte in domeniu. Sistemul patentat Finger Protection confera siguranta totala si respecta cele mai noi reglementari ale UE. Este conceput sa previna prinderea accidentala a degetelor intre panourile portii in timpul folosirii. Dispozitivele de etansare minimizeaza pierderile de caldura si impiedica patrunderea curentilor de aer in interior.

Portile din gama Lindab Doorline sunt disponibile in diferite culori si texturi ale suprafetelor, astfel incat sa se potriveasca in ansamblul arhitectural. Acoperirea de poliester a suprafetei o face foarte rezistenta la capriciile vremii. Portile noastre sunt fabricate la comanda intr-o gama larga de combinatii, fiind dimensionate in functie de marimea spatiului disponibil – fara nici un cost suplimentar pentru tine.

Portile noastre industriale satisfac cele mai exigente pretentii si conditii de utilizare pentru spatii de depozitare, spatii de productie, saloane auto sau centre sportive.