Lindab Software

Lindab Software

Fiecare proiect este unic si are nevoie de solutii specifice, adaptate pe masura. Nu este doar o chestipoza_1une de proiectare a constructiei, ci si de optimizare a ei. Lindab a dezvoltat programe de calcul si design care sa te ajute in alegerea celei mai bune solutii pentru proiectul tau.

Programul Lindab ADTTools este un instrument inovator pentru design 3D ce are ca rezultate simplificarea si reducerea semnificativa a procesului de proiectare. Folosind ADTTools proiectul este realizat rapid prin ridicarea si finisarea peretilor exteriori si interiori, a grinzilor, fermelor de acoperis. Cu ajutorul acestui program se pot defini usi si ferestre, plansee, cadre, contravantuiri si multe alte componente. Un avantaj major il constituie generarea automata a desenolor 2D si a extraselor de materiale.

Lindab Structural Designer si DimStudEC3 sunt doua dintre multele programe de calcul ce-ti usureaza munca de dimensionare a profilelor si tablelor cutate pe care le vei folosi la constructia proiectata. Acestea contin intreaga gama de produse Lindab si fac analize atat pentru Starea Limita Ultima cat si pentru Starea Limita de Serviciu.

Daca esti interesat de economia de energie si iti doresti sa determini coeficientul de transfer termic U al diferitelor solutii Lindab, poti folosi programul de calcul termic WALLanalyzer. Acesta poate face si o analiza asupra umiditatii si a formarii punctului de roua pentru conditii inconjuratoare si marginale predefinite, grafice si imagini cu linii izometrice.

Programele de calcul si dimensionare folosesc metoda elementului finit si sunt calibrate prin teste amanuntite si teorii dezvoltate in mai multe centre universitare din Europa.

Software Lindab Ventilatii

Lindab ofera instrumente pentru proiectarea sistemelor complete de ventilatie, simularea climatului interior si programe dedicate selectiei difuzoarelor, grilelor de ventilatie si atenuatoarelor de zgomot.

Pachetul nostru de soft-uri cuprinde CADvent, DIMcomfort, DIMsilencer si platforma online lindQST, destinate sa usureze activitatea de proiectare de zi cu zi si sa mareasca calitatea si profitabilitatea proiectelor.

De asemenea pentru utilizatorii de smartphone-uri avem si aplicatia Vent Tools care e o colectie de mai multe instrumente utile in domeniul ventilatiilor.

Pentru mai multe detalii despre programele de calcul Lindab si pentru a beneficia de avantajele folosirii acestora in mod gratuit, te rugam sa accesezi:

Lindab Software