Certificari

CALITATE

​Toate activitatile desfasurate de catre Lindab, de la cercetare la productie si distributie au un factor comun – calitatea! Cu mult inainte ca sistemele de certificare a calitatii – tip ISO 9000 – sa fie dezvoltate ca standarde industriale, Lindab avea propriile sisteme de asigurare a calitatii.

De ce? Pentru ca ceea ce solicita cu prioritate clientii nostri este: produsul potrivit, la locul potrivit, la momentul potrivit. Pentru a putea indeplini aceasta cerinta intr-un mod eficient si flexibil este nevoie de un intreg „lant” al calitatii care incepe cu otelul folosit ca materie prima si se termina dupa livrarea produsului finit catre beneficiarii nostri. Pentru noi, calitatea nu se refera numai la produsul in sine, ci vizeaza si serviciile oferite clientilor.

Produsele Lindab sunt obtinute intr-un sistem de management al calitatii certificat. Acest lucru ne situeaza pe o pozitie de frunte in domeniile in care activam. Certificatul ISO 9001 dovedeste faptul ca toate procedurile noastre de lucru respecta cerintele de calitate.

MEDIU

Deosebit de importante sunt, in viziunea concernului Lindab si aspectele privind protectia mediului inconjurator. Produsele livrate clientilor nostri sunt ecologice, fiind 100% reciclabile si perfect compatibile cu mediul inconjurator. Activitatile pe care le desfasoara Lindab au un efect poluant redus asupra mediului inconjurator; cu toate acestea, facem eforturi sustinute pentru a diminua cat mai mult posibil efectele negative care ar putea rezulta din consumul de resurse, materii prime, ambalaje si transport. Controlam strict factorii de mediu care ar putea fi afectati de activitatile noastre: aer, apa, sol si am efectuat deja investitiile necesare protectiei mediului si prevenirii poluarii, oricat de neinsemnata ar putea fi aceasta.  Suntem preocupati de reducerea cantitatilor de deseuri de orice tip care rezulta din activitatile noastre, monitorizam lunar deseurile generate si ne aliniem strategiilor de sustenabilitate. De asemenea, am implementat un Program de prevenire si reducere a cantitatilor de deseuri generate din activitea proprie, conform legislatiei in vigoare.

Ca mijloc de a-si coordona activitatile in asa fel incat acestea sa exercite un impact minim asupra mediului, Lindab Romania a adoptat propria politica de mediu, a implementat un sistem de management de mediu in conformitate cu standardul ISO 14001 si a obtinut certificarea acestui sistem.

Certificatul ISO 14001​ este o dovada a faptului ca ne preocupa sanatatea angajatilor, sanatatea publica si urmarim ca activitatile noastre sa nu urmareasca doar obtinerea profitului, ci sa se desfasoare într-un climat sanatos si sa ajute la ocrotirea conditiilor de viata a generatiilor prezente si viitoare.

SECURITATE SI SANTATE IN MUNCA

Pentru Lindab, cea mai de pret valoare sunt angajatii, adica oamenii care dau dovada de spirit de initiativa, talent, inteligenta si creativitate. Angajament, deschidere, concentrare asupra clientului, colaborarea si abilitatea de a lucra cu raspundere ne caracterizeaza cultura de corporatie, relatiile cu colaboratorii si conducerea din Lindab.

Preocuparea noastra continua pentru sanatatea si securitatea angajatilor a rezultat firesc in obtinerea certificatului ISO 45001​, privind sanatatea si securitatea ocupationala.

DECLARATIA DIRECTORULUI GENERAL

Prin preocuparile si prin activitatile noastre curente urmarim crearea unui cadru adecvat de echilibrare a interesului economic intr-o maniera de respect fata de calitate, mediu, securitate si sanatate in munca.

Angajamentul Lindab este expus public prin declaratia directorului general privind politica integrata calitate-mediu-securitate si sanatate in munca.​