Elemente de fixare, accesorii

Tinichigerii si accesorii

Pentru ca lucrurile sa fie simple pentru tine, iti punem la dispozitie o gama completa de accesorii: elemente de tinichigerie, elemente de ventilatie, profile de etansare, folii anticondens, suruburi pentru fixare – toate ca parte a unui sistem complet si avand aceleasi caracteristici de o calitate deosebita. Mai mult, acestea sunt disponibile in nuante care se potrivesc cu acoperisul sau fatada constructiei tale, ceea ce inseamna ca rezultatul final va fi nu doar functional, ci si atractiv.

Otelul si produsele metalice sunt materiale versatile, care pot fi modelate astfel incat sa satisfaca cele mai inalte exigente. Cu gama noastra completa de componente, ai oportunitati nelimitate pentru a-ti crea propriul design.

Avem o gama de elementele de tinichigerie standard potrivite pentru orice coltisor: coame, borduri, frontoane, dolii, sorturi de streasina, coltare sau racorduri. Dar in acelasi timp suntem oricand gata sa-ti confectionam la comanda elemente speciale necesare proiectului tau.

Pentru noi, fiecare detaliu este important intr-un proiect. Putem spune ca suruburile si elementele de fixare sunt acele mici detalii care chiar fac diferenta. Produsele noastre au fost special concepute pentru a simplifica montajul si a oferi fiabilitate, indiferent de materialul suport cu care sunt folosite.

Oricare ar fi alegerea ta in ceea ce priveste culoarea sau tipul de acoperire a suprafetei, poti fii sigur ca acoperisul sau fatada vor fi deopotriva estetice si rezistente, pregatite sa faca fata trecerii timpului.

Elemente de ventilare a acoperisului

O ventilatie adecvata a acoperisului creste durata de viata a acestuia. Suntem zilnic martorii scenariului prin care materialele folosite pentru acoperis se uzeaza mai mult decat ne asteptam. Daca la montajul acoperisului ai investi inca putin adaugand si elemente de ventilare pentru acesta, cu siguranta ca acoperisul ar fi mai trainic.

O ventilare corecta a acoperisului reduce multe probleme putand sa creeze un echilibru in sensul diminuarii diferentelor de temperatura intre aerul dinauntru si cel de afara. Mai mult decat atat, o incinta ventilata inseamna indepartarea umezelii si caldurii.

Probleme cauzate de ventilare incorecta

Umezeala si caldura pot creste costurile de energie prin suplimentarea folosirii aerului conditionat. In perioada de iarna gheata adunata in cantitate mare poate distruge acoperisul si elementele componente. Ca sa nu mai vorbim si despre lucrurile personale depozitate in podul casei unde temperatura in timpul verii poate ajunge si la 65° C. Umiditatea duce la formarea condensului. Acesta se poate forma datorita utilizarii dusurilor, masinilor de spalat, uscatoarelor de haine, etc. In cazurile cele mai nefericite, condensul poate fi interpretat ca infiltratii prin acoperis.

Ventilare optima

Ventilarea acoperisului realizata corect este evident foarte importanta. Importante sunt componentele sistemului de ventilatie. Daca nu se utilizeaza componente adecvate, chiar si cele mai bune sisteme de pe piata devin ineficiente. Alege sistemele de ventilare a acoperisului Lindab, care includ o varietate de profile ce se potrivesc oricarui tip de acoperis din portofoliul Lindab.