Sisteme de inchideri

Poti oferi constructiei tale o imagine atractiva fara a-ti depasi bugetul. Gama variata de culori, in combinatie cu o paleta la fel de generoasa de profile si accesorii concura la obtinerea de acoperisuri si fatade estetice, perfect adaptabile gustului si nevoilor fiecaruia.

Linia simpla, durabilitatea si usurinta in instalare fac produsele Lindab solutia ideala pentru realizarea in timp redus a diverselor aplicatii civile sau industriale.

nicomed2400
inchideri 4
inchideri1

Folosirea sistemelor metalice in domeniul constructiilor civile si industriale se materializeaza in diverse solutii de placare, inchidere si izolare. Lindab vine in intampinarea oricarei nevoi constructive cu rezolvari rapide la orice fel de problema legata de functionalitate, durabilitate si aspect. Reabilitarea cladirilor se realizeaza prin intermediul sistemelor dedicate folosind tabla cutata trapezoidala sau tabla ondulata, casetele structurale, acoperisurile terasa si casetele de fatada.

 

Inchideri metalice rezistente la foc

Prima solutie testata la foc a fost acoperisul clasic Lindab cu tabla cutata.

Conform certificarii oficiale, pe tot parcursul celor 100 de minute, acoperisul Lindab a reusit sa obtina certificarea REI 30 si RE 60, ceea ce inseamna ca rezista cel putin 30 de minute la toate cele trei cerinte (R, E si I), si cel putin 60 de minute la cerintele de rezistenta si etanseitate.

inchideri-rezistente-la-foc-2_505x284

Cea de-a doua solutie testat la foc a fost cea de perete clasic Lindab cu tabla cutata. Conform certificarii oficiale, pe tot parcursul celor 62 de minute, peretele Lindab a reusit sa obtina certificarea EI 20 si E 60, ceea ce inseamna ca rezista cel putin 20 de minute la ambele cerinte (E si I) si cel putin 60 de minute la cerinta de etanseitate.

Ambele solutii testate in laboratoarele INCERC sunt parte din solutia de cladire metalica promovata de Lindab in Romania sub numele de Lindab Systemline, o solutie integrata de hala bazata pe o structura metalica si anvelopata evident cu inchideri metalice.