Casete de fatada

Casetele de fatada Lindab ofera o imagine atractiva si durabila, fiind inspirate din arhitectura scandinava cu liniile sale consistente si o amprenta moderna.

Pentru proiecte speciale, in functie de cantitati, se pot executa casete de fatada in orice culoare sau textura, specificata in proiectul tau. Casetele de fatada de la Lindab sunt realizate astfel incat sa faca fata unui climat pretentios. Sunt proiectate si realizate astfel incat sa-si mentina calitatea an dupa an.

O
O
LCF 5

Nu am lasat nimic la voia intamplarii. Bordajele, colturile, detaliile de soclu, atic si multe altele sunt proiectate astfel incat sa ofere fatadei o imagine eleganta. Tu achizitionezi solutii complete unde culoarea, suprafata si materialul creeaza un ansamblu unitar.

Casetele de fatada Lindab sunt foarte usor de asamblat. Acestea se aseaza pe pozitie si se fixeaza cu suruburi, ceea ce face sa fie un proces simplu si rapid. Casetele de fatada Lindab se monteaza prin culisare la partea inferioara si cu suruburi autoforante la partea superioara, pe profile suport tip omega. Profilele suport se dispun vertical, la distanta maxima de 600 mm unul de altul, pe zidarie, casete structurale sau rigle de perete.