Tabla cutata

Linia simpla si usurinta in instalare fac din tabla cutata Lindab solutia ideala pentru realizarea in timp redus a diverselor aplicatii civile sau industriale, atat pentru acoperisuri, cat si pentru pereti. Rezistenta tablei cutate este garantata de Lindab prin folosirea otelului de cea mai buna calitate.

f
E
B

Tablele cutate de la Lindab sunt fabricate din otel galvanizat la cald, protejat in sistem multistrat pe ambele fete, ceea ce confera o remarcabila rezistenta la coroziune. Poti alege din variate acoperiri finale pe baza de poliester in functie de aplicatia pentru care tabla va fi utilizata.

Tabla cutata cu profil inalt Lindab poate fi folosita ca structura secundara pentru acoperisurile terasa, cofraj pierdut pentru plansee din beton sau acoperis neizolat. Ai posibilitatea sa alegi dintr-o gama larga de profile cu diferite inaltimi si grosimi in functie de cerintele proiectul tau.

Pentru profilele Lindab, calcule laborioase pentru determinarea inaltimii si grosimii profilelor se pot face cu ajutorul programelor de calcul dezvoltate permanent de Lindab.