Sisteme de cladiri

Cincizeci si cinci de ani in Europa si douazeci de ani in Romania ne-au conferit statutul de lider in solutii metalice complete, datorita atentiei pe care o acordam detaliilor, eficientei si esteticii. Ne propunem sa gandim inainte sa actionam, sa proiectam inainte sa producem, sa adaugam plus valoare materialelor Lindab prin folosirea unor solutii desavarsite.

L

Intregul este mai mare decat suma componentelor sale. Iata de ce prin combinarea produselor din portofoliul sau, Lindab este in masura sa iti ofere solutii sau sisteme care se potrivesc perfect proiectului tau – iar ca intreg sa fie mai eficiente, mai rezistente si mai elegante decat componentele alese separat.

In urma cu peste cincizeci de ani Lindab a inceput productia si promovarea sistemelor de jgheaburi si burlane, continuand cu fabricarea elementelor de inalta rezistenta pentru constructii: profile cu pereti subtiri formate la rece, tabla cutata pentru acoperisuri, pereti, si o gama extinsa de accesorii, ca ulterior sa integreze structuri de rezistenta pentru a putea dezvolta solutii complete de cladiri metalice. In momentul de fata Lindab dezvolta o gama larga de solutii si produse care satisfac cele mai exigente cerinte de rezistenta, capacitate portanta, durabilitate, protectie multistrat, drenaj, izolare fonica, izolare termica, protectie impotriva incendiilor, siguranta, iluminare, ventilare etc.

Lindab iti asigura suport de-a lungul intregului proces: de la consiliere in alegerea solutiei optime si pana la asistenta in faza de executie a constructiei.

Fiecare proiect este unic in felul lui si are nevoie de solutii specifice, adaptate pe masura. Nu este doar o chestiune de proiectare a constructiei, ci si de optimizare a ei. Lindab a dezvoltat programe de calcul care sa te ajute in alegerea celei mai bune solutii pentru proiectul tau.

Suntem convinsi ca sunt o multime de informatii practice de care aveti nevoie inainte de achizitia unei hale metalice. Pentru a va usura putin procesul decizional, am centralizat intrebarile primite de la clienti de-a lungul timpului, le-am stilizat si va punem la dispozitie setul de intrebari, impreuna cu raspunsurile noastre. Avem incredere ca va sunt utile. Va invitam sa le parcurgeti dand clic AICI.