Lindab SBS

Small Building System (SBS) este un concept dezvoltat de Lindab in mai multe decenii, care integreaza materialele Lindab in solutii metalice la cheie. Lindab SBS este un sistem de cladiri modularizat, standardizat, ce are la baza o structura de rezistenta realizata din profile cu pereti subtiri formate la rece.

Graphic1

Constructiile metalice cu structuri usoare Lindab SBS sunt folosite ca spatii de productie si depozitare, sedii sociale, service auto, cladiri administrative, servicii sociale, centre de utilitate publica, ateliere, magazine, garaje, cladiri anexe, showroomuri, cabine poarta, spatii de recreere, activitati sportive si multe altele. Acest concept se adreseaza atat segmentului industrial, intreprinderile mici si mijlocii (IMM-urile) beneficiind rapid de spatii de lucru si depozitare, cat si celui rezidential, printre cele mai importante avantaje fiind eficienta, rapiditatea, solutiile complete, la cheie, transportul optim, montajul facil, versatilitatea.

Conceptul Lindab SBS s-a dezvoltat gradual in mai multe directii, pe baza experientei, a know-how-ului, in urma dezvoltarii pietelor si necesitatii clientilor, a multor ani de implicare si dezvoltare, conturandu-se trei grupe de solutii: SBS Standard, SBS Maxi si SBS Flexi.

Lindab SBS Standard este un sistem modularizat bazat pe o structura de rezistenta din profile cu pereti subtiri formate la rece. Structura este compusa din repere premontate care sunt livrate in santier premontate, astfel incat montajul structurii se face rapid, la costuri mici si cu un grad mare de precizie.

Fiecare cladire Lindab SBS Standard are la baza un proiect tehnic dedicat care asigura un bun management al calitatii desfasurarii lucrarilor de constructie, o comportare adecvata in timp si o mentenanta la costuri scazute datorita experientei indelungate in realizarea unor concepte de solutii complete de cladiri metalice.

Cladirea este completata cu inchideri metalice de o gama foarte variata, raspunzand celor mai exigente cerinte legate de forme, culori, optiuni si materiale.

SBS S 2
SBS S 7
SBS S 3
SBS S 4
SBS S 5
SBS S 6

Lindab SBS Maxi are la baza o structura de rezistenta din profile cu pereti subtiri formate la rece, piese metalice de legatura si organe de asamblare. Componentele structurii se livreaza premontate, ceea ce conduce la un montaj foarte simplu si rapid, realizat cu suruburi autofiletante si metrice (fara sudura), ceea ce confera acuratete lucrarii si reduce riscul aparitiei defectelor de executie.

Pentru fiecare cladire Lindab SBS Maxi se realizeaza un proiect tehnic, in functie de necesitati si arhitectura. Pe baza proiectului se produc, se livreaza si se monteaza toate componentele cladirii asigurand astfel un bun management al calitatii constructiei.

Cladirea este completata cu inchideri metalice de o gama foarte variata, raspunzand celor mai exigente cerinte legate de forme, culori, optiuni si materiale.

S
N
Å
H
SBS Maxi 5
SBS Maxi 6

Fiecare Lindab SBS Flexi este o provocare. Acesta s-a dezvoltat ca segment distinct pe baza nevoilor de cladiri speciale. Flexibil, dupa cum ii spune si numele, fiecare proiect SBS Flexi inseamna libertate de exprimare pentru arhitecti si o atentie speciala pentru solutii de cele mai multe ori non standard.

Fiecare cladire Lindab SBS Flexi are la baza un proiect tehnic dedicat care asigura un bun management al calitatii desfasurarii lucrarilor de constructie, o comportare adecvata in timp si o mentenanta la costuri scazute datorita experientei indelungate in realizarea unor concepte de solutii complete de cladiri metalice.

Cladirea este completata cu inchideri metalice de o gama foarte variata, raspunzand celor mai exigente cerinte legate de forme, culori, optiuni si materiale.

SBS Flexi 1
SBS Flexi 2
SBS Flexi 3