Lindab Systemline

Industria, comertul, logistica, agricultura, sportul sunt domenii de utilizare a halelor metalice, datorita spatiilor interioare generoase pe care acestea le dezvolta. Halele cu structura metalica reprezinta solutia optima pentru realizarea unor cladiri cu deschideri libere mari, printre cele mai importante avantaje ale acestora fiind montajul rapid, economic si eficient.

Conceptul Lindab Systemline poate genera cladiri parter, de diferite forme si dimensiuni, cladiri cu plansee intermediare, corpuri de birouri atasate corpurilor de productie, depozit sau logisitica, cladiri multietajate, extinderi etc.

Systemline_promo

 

Structura de rezistenta Lindab Systemline are o alcatuire spatiala bazata pe cadre transversale rigidizate intre ele cu sisteme de contravantuire. Elementele structurale se realizeaza din profile laminate sau din table sudate, realizandu-se profile economice cu sectiuni variabile, adaptate perfect cerintelor specifice fiecarui obiectiv.

Structura secundara se fixeaza pe structura de rezistenta si are rol de sustinere a inchiderilor de acoperis si perete. Structura secundara este realizata in cele mai multe cazuri din profile cu pereti subtiri formate la rece, folosite ca pane de acoperis si rigle de perete. Foarte des intalnita este solutia de acoperis terasa, care are ca structura secundara de acoperis tabla cutata cu profil inalt, in timp ce la pereti casetele structurale se dovedesc de multi ani o solutie din ce in ce mai uzitata.

W
W
I

Inchiderile de acoperis si pereti se monteaza pe structura secundara generand o anvelopare completa, un etalon de eficienta si bun gust. Inchiderile metalice Lindab s-au consacrat prin folosirea tablei cutate de diverse tipuri si dimensiuni, o solutie eficienta, rapida, generoasa.

In functie de tipologia cladirii si cerintele arhitectonice se folosesc diverse alte solutii alternative de anvelopare si placare: casete de fatada, panouri sandwich, tabla sinusoidala (ondulata), tigla metalica, tabla plana faltuita si altele. Membrana PVC este din ce in ce mai des folosita pentru realizarea unor acoperisuri terasa cu dimensiuni generoase.

L
L
L