Ferestre de mansarda si porti de garaj

LT3_700x394

Ferestrele de mansarda Lindab din gama LT imbina functiile de baza ale unei ferestre de mansarda cu design de ultima generatie pentru a oferi o solutie accesibia, usor de folosit in orice proiect.
Ferestrele au cadru subtire pentru aspect mai luminos de la interior si cercevea articulata median, ambele confectionate din lemn de pin nordic stratificat, cu protectie fungicida, lacuit si fara noduri pe suprafetele vizibile.
Forma speciala a cercevelei ofera cu pana la 10% mai multa lumina in comparatie cu produse similare.
Deschiderea se face de la partea inferioara pentru a permite operarea usoara si confortabila pentru a inchide fereastra etans dar si pentru a asigura ventilare pasiva in doua pozitii secundare de blocare.
Ferestrele asigura o buna izolare termic prin folosirea unui vitraj de 24 mm (structura 4-17-3), cu strat LowE pe geamul interior și interspatiu umplut cu Argon.

Ferestrele de mansarda se aleg in functie de dimensiunile, forma si destinatia camerei, cantitatea de lumina necesara si nu in ultimul rand, panta acoperisului. Camerele de zi sau spatiile comune vor avea nevoie de pana la 10% suprafata vitrata, raportat la podea, in timp ce pentru un dormitor, procentul poate scadea pana la 7-8%.
Iluminarea corecta presupune dispunerea ferestrelor de mansarda echilibrat, pe toata suprafata acoperisului.

Ferestrele de mansarda pot fi montate pe acoperisuri in panta cu inclinatie intre 15° si 90°. Pentru a fi folosit la potential maxim, ferestra va avea inaltime de 110 cm la parapet in timp ce partea de sus a acesteia ar trebui sa fie la cca. 190-210 cm de la podea. Astfel montata, fereastra de mansarda ne va oferi lumina, aer proaspat si o imagine panoramica asupra exteriorului. In cazul camerelor inalte, putem obtine un plus de confort si o lumina uniform distribuita folosind ferestre de mansarda cu rol de luminatoare.

Fereastra de mansarda trebuie sa fie montata cu ajutorul ramei potrivite. Ramele de etansare din gama Lindab LT asigura montarea ferestrei mai jos, in linia acoperisului, aspect ce imbunatateste izolarea termica si ofera de asemenea o imagine eleganta a ansamblului. Ramele se livreaza in ambalaj separat, fac instalarea usoara si asigura o fereastra 100% etansa.Pentru ca vrem sa va oferim o solutie sigura si rezistenta ansamblul a fost testat pentru etanseitate la aer si apa in cele mai severe conditii de mediu.

Produse în sistem certificat de management ISO 9001:2008, la cele mai inalte standarde in domeniu, din materii prime atent selectionate, ferestrele de mansarda din gama Lindab LT sunt facute sa reziste. Confortul si siguranta ta sunt prioritatea noastra! De aceea iti oferim 10 ani garantie pentru pachetul format din fereastra de mansarda si rama de etansare potrivita.

Scopul unei porti, fie ca este pentru garajul casei tale sau destinata domeniului industrial, este sa pastreze ce-i inauntru la adapost de ploaie, zapada si musafirii nepoftiti. Dar la fel de importanta este si siguranta in manevrare. Gama de porti sectionale Lindab ofera atat functionalitate, cat si siguranta – fara a compromite deloc aspectul estetic.

Sistemele de siguranta indeplinesc cele mai stricte cerinte in domeniu. Portile de garaj Lindab confera siguranta totala si respecta cele mai noi reglementari ale UE. Sunt concepute sa previna prinderea accidentala a degetelor intre panourile portii in timpul folosirii. Dispozitivele de etansare minimizeaza pierderile de caldura si impiedica patrunderea curentilor de aer in interior.

Portile din gama Lindab Doorline sunt disponibile in diferite culori ale suprafetelor, astfel incat sa se potriveasca cu ansamblul arhitectural in ansamblu. Acoperirea finala o face foarte rezistenta la capriciile vremii. Portile noastre sunt fabricate la comanda intr-o gama larga de combinatii, fiind dimensionate in functie de marimea spatiului disponibil – fara nici un cost suplimentar pentru tine.

Panourile de poarta sunt confectionate din tabla din otel rezistent, avand o structura de tip sandwich, cu un miez termoizolator.

Portile de garaj pot fi actionate manual sau electric. Cele cu actionare electrica sunt usor de manevrat, iar totul se reduce la o simpla apasare de buton. Mecanismul de deschidere a portii incorporeaza un sistem de protectie de cea mai inalta calitate impotriva efractiei.

pdf Fisa tehnica ferestre de mansarda LT
pdf Pliant de prezentare