Tigla metalica

Acoperisul din tigle metalice Lindab este disponibil intr-o paleta bogata de culori si nuante, cu strat final pe baza de poliester – cea mai buna solutie de acoperire de pe piata.

Poliesterul lucios „PE” reproduce fidel imaginea unui acoperis clasic. Poliesterul „MATT” si „MPE” sunt acoperiri speciale, mate ce ofera un plus de eleganta acoperisului High-Built Poliesterul „HBPE” are un aspect lucios granulat. Stratul de acoperire de 50µm, confera o rezistenta buna a culorii si protectie ridicata împotriva coroziunii si zgarieturilor. Acest sistem de acoperire este ideal pentru medii intens poluate sau zone litorale cu salinitate ridicata.

Vezi gama de culori la fiecare produs in parte

TM 8_700x400px

Tigla metalica Lindab Nordic 400 este un produs premium pentru acoperisuri cu aspect desavarsit.

Profilul inalt, de 60 mm, asigura rezistenta sporita la incarcari de zapada si vant, iar gama coloristica bogata ofera libertate deplina de alegere. Produsul este executat cu decupaj contur pentru o linie eleganta a stresinii si suprapuneri invizibile.

Decupajul diagonal al panourilor de tigla metalica Lindab Nordic 400 usureaza mult montajul contribuind decisiv la realizarea unui acoperis perfect.

Profilul Nordic 400 este disponibil intr-o gama larga de culori cu acoperire PE(poliester 25 µm), MATT(poliester mat 30 µm) sau HBPE(high-build poliester 50 µm)

Gama de culori PE, MATT si HBPE 0.5 mm

Atentie, culorile pe care le vezi pe ecran pot diferi de nuanta reala si de aceea iti recomandam sa consulti mostre de tabla Lindab inainte de a lua decizia finala asupra culorii comandate.

Nordic 400_maro
Nordic-400_schita_400x400
Skane_700x400

Tigla metalica Lindab Skane este un produs accesibil, cu profilatie joasa si aspect similar tiglei clasice. Se adreseaza clientilor finali cu venituri medii, care isi doresc un produs sigur sub umbrela unui brand puternic. Produsul are decupaj contur, caracteristic Lindab, ce imbunatateste aspectul stresinii si permite realizarea de suprapuneri invizibile. Profilul Skane este disponibil intr-o gama larga de culori cu acoperire PE (poliester 25 µm) si MATT (poliester mat structurat 30 µm). Gama de culori PE si MATT 0.5 mm Atentie, culorile pe care le vezi pe ecran pot diferi de nuanta reala si de aceea iti recomandam sa consulti mostre de tabla Lindab inainte de a lua decizia finala asupra culorii comandate.

 

SKANE_maro
Skane_schita_400x400

Profilul Skane este disponibil intr-o gama larga de culori cu acoperire PE (poliester 25 µm) si MATT (poliester mat structurat 30 µm).

Culori PE
PE_0.5mm_512x295px_final
Culori MATT

 

pdf Brosura tigle metalice
pdf Ghid  de montaj tigla metalica Lindab
pdf Fisa tehnica Lindab Skane
Casa_Goodlock_700x400

Tigla metalica Goodlock este produsa din materiale de inalta calitate si prezinta toate avantajele unei invelitori usoare si produsa la cel mai inalt nivel tehnic.

In afara metodelor de asamblare simple si a modularitatii partilor separate, Goodlock mai ofera si un sistem de comercializare flexibil si o montare deosebit de simpla. ?

Profilul Goodlock este disponibil in culori cu acoperire MATS (poliester mat special).

 Gama de culori MATS  0.5 mm

Atentie, culorile pe care le vezi pe ecran pot diferi de nuanta reala si de aceea iti recomandam sa consulti mostre de tabla Lindab inainte de a lua decizia finala asupra culorii comandate.

GOODLOCK_1_maro
Goodlock_schita_400x400

Profilul Goodlock este disponibil in 2 culori cu acoperire MATS (poliester mat special).

Culori MPE

 

pdf Brosura tigle metalice
pdf Ghid  de montaj tigla metalica Lindab
pdf Fisa tehnica Lindab Goodlock
Casa_Prima_40_700x400_1

Produs cu profilatie joasa, tigla metalica Prima 35/40 este disponibila intr-o gama larga de culori clasice, cu acoperire PE si MATT.

Profilul sau inalt asigura rezistenta sporita la incarcari de zapada si vant si in acelasi timp confera acoperisului o nota eleganta.

Profilele Prima sunt disponibile intr-o gama larga de culori cu acoperire PE (poliester 25 µm) si MATT (poliester mat structurat 30 µm). Gama de culori PE si MATT 0.5 mm Atentie, culorile pe care le vezi pe ecran pot diferi de nuanta reala si de aceea iti recomandam sa consulti mostre de tabla Lindab inainte de a lua decizia finala asupra culorii comandate.

PRIMA 40_maro
Prima_40_schita_400x400
Casa_Prima_35_700x400

Produs cu profilatie joasa, tigla metalica Prima 35/40 este disponibila intr-o gama larga de culori clasice, cu acoperire PE si MATT. Profilul sau inalt asigura rezistenta sporita la incarcari de zapada si vant si in acelasi timp confera acoperisului o nota eleganta. Profilele Prima sunt disponibile intr-o gama larga de culori cu acoperire PE (poliester 25 µm) si MATT (poliester mat structurat 30 µm). Gama de culori PE si MATT 0.5 mm Atentie, culorile pe care le vezi pe ecran pot diferi de nuanta reala si de aceea iti recomandam sa consulti mostre de tabla Lindab inainte de a lua decizia finala asupra culorii comandate.

PRIMA 35_maro
Prima_35_schita_400x400

Profilele Prima sunt disponibile intr-o gama larga de culori cu acoperire PE (poliester 25 µm) si MATT (poliester mat structurat 30 µm).

Culori PE
PE_0.5mm_512x295px_final
Culori MATT
MATT_0.5mm_512x192px_final

 

pdf Brosura tigle metalice
pdf Ghid  de montaj tigla metalica Lindab
pdf Fisa tehnica Lindab Prima 35
Casa LTM_700x400

Tigla metalica Lindab LTM 300 vine mai aproape de buzunarul tau, reprezentand o varianta economica din gama de produse Lindab cu decupaj profil. Pastrand aceleasi repere calitative, pentru un acoperis complet, Lindab iti pune la dispozitie o gama extinsa de accesorii pentru un montaj simplu si sigur. Tigla metalica LTM 300 este disponibila in cele mai populare culori pentru acoperisuri cu acoperire finala PE sau MATT. Gama de culori PE si MATT 0.45 mm Atentie, culorile pe care le vezi pe ecran pot diferi de nuanta reala si de aceea iti recomandam sa consulti mostre de tabla Lindab inainte de a lua decizia finala asupra culorii comandate.

LTM 300_maro
LTM300_schita_400x400

Tigla metalica LTM 300 este disponibila in cele mai populare culori pentru acoperisuri. Stratul final de acoperire este PE, un poliester lucios de 25 µm.

 

Culori PE
Culori MATT

 

pdf Brosura tigle metalice
pdf Ghid  de montaj tigla metalica Lindab
pdf Fisa tehnica Lindab LTM300
Casa _smart_700x400

Smart este varianta economica din gama de tigle metalice. Profilul sau jos confera acoperisului un aspect placut. Tigla metalica Smart este disponibila in cele mai populare culori pentru acoperisuri. Stratul final de acoperire este PE, un poliester lucios de 25 µm. Gama de culori PE 0.4 mm Atentie, culorile pe care le vezi pe ecran pot diferi de nuanta reala si de aceea iti recomandam sa consulti mostre de tabla Lindab inainte de a lua decizia finala asupra culorii comandate.

SMART_maro
Smart_schita_400x400

Tigla metalica Smart este disponibila in cele mai populare culori pentru acoperisuri. Stratul final de acoperire este MATT.

Culori MATT

 

pdf Brosura tigle metalice
pdf Ghid  de montaj tigla metalica Lindab
pdf Fisa tehnica Lindab Smart

Profilul Nordic 400 este disponibil intr-o gama larga de culori cu acoperire PE(poliester 25 µm), MATT(poliester mat 30 µm) sau HBPE(high-build poliester 50 µm)