Tigla metalica cu granule minerale

Lindab Roca este un sistem complet de invelitori care aduce in plus o nota de naturalete si unicitatea casei tale.

Sistemul a fost dezvoltat de-a lungul a multor ani de cercetari, prin perfectionarea continua a formei tiglelor si a tehnologiilor de acoperire pentru a obtine invelitori cu comportare impecabila la actiunea factorilor de mediu (vant, ploi sau zapezi), pastrand in acelasi timp aspectul invelitorilor traditionale.

Lindab Roca imbina rezistenta mecanica superioara, elasticitatea si supletea otelului cu durata sporita de viata data de acoperirea cu Aluzinc; de 4 ori mai rezistent decat acoperirea galvanica si aspectul natural asigurat prin stratul final de granule minerale.

Ai libertate deplina de alegere pentru ca Lindab iti pune la dispozitie cinci profile diferite: Roca Toscana, Roca Madera, Roca Serena si Roca Rustica in 10 culori standard si 10 combinatii pastelate. Oricare ar fi alegerea ta, noul acoperis Lindab Roca va fi rezistent atractiv si iti va proteja casa pentru mult timp de-acum inainte.

Avantajele tiglelor Lindab Roca:
– elegante si rezistente
– pentru constructii noi si renovari
– usor de montat si întretinut
– greutate redusa
– culori naturale
– garantie extinsa
– calitate superioara

Toscana1_700x400

Tigla metalica cu acoperire de granule minerale Roca Toscana reprezinta alegerea ideala pentru case cu arhitectura mediteraneana. Forma profilului reproduce modelul olanelor caracteristice acoperisurilor Italiei, iar nuantele „dual tone” dau o nota eleganta si romantica acoperisurilor. Aspectul traditional si combinatiile pastelate de culori etaleaza o armonie perfecta cu natura, starnind admiratia tuturor privitorilor. Gama de culori Toscana Atentie, culorile pe care le vezi pe ecran pot diferi de nuanta reala si de aceea iti recomandam sa consulti mostre de tabla Lindab inainte de a lua decizia finala asupra culorii comandate.

Culori

roca-toscana
Rustica_700x400

Tigla metalica cu acoperire de granule minerale Roca Rustica vine sa completeze gama de profile cu imaginea caracteristica a tiglelor solzi. Roca Rustica este alegerea potrivita pentru case cu aspect traditional. Gama de culori Rustica Atentie, culorile pe care le vezi pe ecran pot diferi de nuanta reala si de aceea iti recomandam sa consulti mostre de tabla Lindab inainte de a lua decizia finala asupra culorii comandate.

Culori

roca-rustica
Serena2-700x4001

Tigla metalica cu acoperire de granule minerale Roca Serena reproduce intr-o forma inedita modelul tiglelor profilate.

Roca Serena este modelul potrivit pentru constructii cu arhitectura moderna.

Culori

roca-serena
Madera2_700x400

Tigla metalica cu acoperire de granule minerale Roca Madera este inspirata de acoperisurile din sindrila, caracteristice cabanelor de munte.

Roca Madera este alegerea perfecta pentru un acoperis rezistent, in culori sobre.

Culori

roca-madera