Acoperis cu falt mecanic

Acoperis traditional la distanta de un click!

Visezi la acoperisul potrivit pentru o caminul tau, casa de vacanta din mijlocul padurii sau pentru o locuinta moderna, pe care planifici sa o construiesti? Sau poate ai nevoie de un acoperis rezistent pentru casa de la tara pe care intentionezi sa o renovezi?

Cauta inspiratia in produsele Lindab SRP Click sau SRMax, variante accesibile ale acoperisului faltuit traditional. Imbini profilele printr-un singur clic fara scule speciale si obtii un acoperis trainic si elegant, amintind de linia acoperisurilor solide de alta data.

Ai la alegere culori clasice sau moderne din portofoliul nostru. Indiferent de tipul cladirii, vei avea un acoperis atractiv, durabil si usor de intretinut. Pentru multi ani de acum incolo.

Avantajele SRP Click / SRMax

– Elegant si rezistent
– Potrivit constructiilor vechi si noi
– Usor de instalat
– Intretinere facila
– Greutate redusa
– Pachet complet de accesorii
– Finisare si calitate superioara

Lindab SRP Click si SRMax sunt disponibile intr-o paleta bogata de culori si nuante, cu strat final pe baza de poliester – cea mai buna solutie de acoperire de pe piata.

Poliesterul lucios „PE” reproduce fidel imaginea unui acoperis clasic

Poliesterul „MATT” este o acoperire speciala, mata ce ofera un plus de eleganta acoperisului

High-Built Poliesterul „HBPE” are un aspect lucios granulat. Stratul de acoperire de 50μm, confera o rezistenta buna a culorii si protectie ridicata împotriva coroziunii si zgarieturilor. Acest sistem de acoperire este ideal pentru medii intens poluate sau zone litorale cu salinitate ridicata.

SRP3-700x400

Tabla plana cu falt mecanic SRP Click si SRP Click ND

Cu SRP Click sau SRP Click ND de la Lindab, obtii aspectul unui acoperis faltuit clasic, care pare a fi montat de profesionisti. Nu ai nevoie de abilitati speciale; profilele pentru acoperis se monteaza imediat.

SRP Click si SRP Click ND sunt recomandate pentru acoperisuri cu o panta de minimum 14 grade. Se potriveste majoritatii formelor de invelitoare si este perfect in cazul suprafetelor simple.

 
 
 
pdf Brosura tabla plana prefaltuita
pdf Instructiuni montaj – tabla plana prefaltuita
pdf Fisa tehnica SRP Click si SRP Click ND

SRMax_700x400

Tabla plana cu falt mecanic SRMax si SRMax ND

SRMax este un profil similar cu SRP Click daca luam in calcul aspectul exterior insa, modul de fixare este diferit. SRMax se prinde in structura acoperisului cu agrafe speciale de fixare si poate fi folosit fara inbinari pe lungimi de pana la 50 m. O alta diferenta semnificativa este faptul ca SRMax se poate monta pe acoperisuri a caror panta este de minim 5 grade.

 
 
 
pdf Brosura tabla plana prefaltuita
pdf Instructiuni montaj – tabla plana prefaltuita
pdf Fisa tehnica SRMax si SRMax ND