Desfumare si protectie la foc

Protejeaza viata si casa Un incendiu intr-o cladire poate provoca daune substantiale, ducand la cheltuieli majore din partea proprietarului. Insa un astfel de incendiu reprezinta in primul rand o amenintare pentru persoanele aflate in interior. Sistemele de protectie la foc si de control al fumului calculate si realizate corect reduc la minimum, sau chiar previn, daunele si ranirile provocate de un posibil incendiu. Lindab Protect este gama de sisteme de ventilatie si protectie impotriva incendiilor, care ofera o siguranta sporita. Am dezvoltat aceasta solutie pentru a proteja cladiri si pentru a salva vieti.

Lindab-Protect

Solutii pentru un mediu interior sigur Cand exista un incendiu, se creeaza o suprapresiune in zona incendiata. Aerul se dilata cand este incalzit si „cauta” spatii prin care poate sa ajunga intr-o zona cu presiune mai joasa si astfel sa se raspandeasca in incaperile invecinate. Sistemul de Control al Fumului oferit de Lindab este proiectat pentru a controla fumul si caldura si sa le directioneze spre exteriorul cladirii. Efectele presiunii si căldurii sunt astfel controlate incat intensitatea focului este redusa la minim si raspandirea focului in vecinatate este prevenita.

Protectii certificate si sigure impotriva incendiilor Cand vine vorba despre protectia impotriva incendiilor in sistemele de ventilatie, este foarte important ca sistemul sa fie de cea mai buna calitate. Doar atunci cand stii ca fiecare componenta este fiabila si ca va ramane stabila in cazul unui incediu, te vei simti in siguranta. Cu sistemul de ventilatie si protectie impotriva incendiilor Lindab, vei fi protejat. Toate componentele sistemului poarta marcajul CE conform directivei europene 89/106/CEE si al standardului de produse EN 12101-7, ele fiind si testate conform EN 1366-9.

Vrei sa iti spunem mai multe? Arata-ne interesul tau pe acest subiect scriindu-ne la info@lindab.ro si noi te contactam.
Iti povestim fie telefonic, fie in cadrul unei intalniri despre sistemele de control foc si fum Lindab.