Sfaturi importante pentru acoperis

sfaturi-casa-buhnici_505x284px

Tabla dublu faltuita fereste casa de orice infiltratie. Continutul minim de zinc la Lindab este 250 gr/mp. Vezi lucrari anterioare ale echipei de montaj si fii atent la sculele cu care lucreaza. Cum pot sa ma asigur ca tabla pe care o cumpar este Lindab?

Iata cateva informatii pe care le puteti afla din interviul sustinut de Radu Gliga, Director Vanzari Lindab Romania, care a iesit pentru prima oara in fata camerei de filmat.

Pe segmentul de business de invelitori, dincolo de produsele extraordinare si serviciile profesioniste pe cer le oferim, ne diferentiaza un lucru absolut normal intr-o lume civilizata, insa special in piata materialelor de constructii la modul general. SUNTEM CINSTITI CU CLIENTII NOSTRI.

Ce inseamna acest lucru?

Oferim exact ceea ce promitem, suntem atenti la nevoile clientilor si propunem solutia potrivita constructiei lor, avand avantajul unui portofoliu generos de profile pentru acoperis. Promovam importanta montajului, oferim consultanta 360° clientilor si ii incurajam sa puna in balanta oferte corecte, astfel incat la final sa ia decizia in cunostinta de cauza si sa fie multumit 100% cu aceasta.

Cateva sfaturi importante pentru alegerea acoperisului de tabla, oferite de Radu Gliga, Director Vanzari Lindab Romania:

  • Tabla dublu faltuita fereste casa de orice infiltratie, pentru ca nu exista niciun surub care sa perforeze tabla. Feriti-va de furnizorii care strapung tabla cu suruburi ca sa accesorizeze acoperisul cu sisteme de parazapezi.
  • Stratul de zinc conteaza! Luati in calcul legislatia din tarile care au acceasi clima ca in Romania – Ex Germania, unde stratul de zinc recomandat este de 250 g/mp. Din pacate, in cazul Romania, cadrul legal este deficitar la acest capitol.
  • Acordati atentie alegerii echipei de montaj. Daca nu optati pentru recomandarile noastre, fiti atenti la sculele pe care le folosesc (fara FLEX!) si mergeti sa vedeti 2-3 lucrari realizate de echipa de montaj aleasa.
  • Sunt firme in Romania care afirma ca vand tabla “tip Lindab”. Daca nu vrei sa cumperi astfel de produse si sa nu ai absolut niciun dubiu ca achizitionezi tabla Lindab, cel mai simplu este sa suni la Lindab (0744 328 433) si poti face verificare instant.

Informatii foarte importante, cu aplicabilitate practica si pe intelesul tuturor pot fi parcurse dintr-un articol complet pe acest subiect. Articolul contine un interviu, care sigur te va ajuta, odata ce ai ajuns pe aceasta pagina.

http://buhnici.ro/casabuhnici-sfaturi-importante-pentru-acoperisul-de-tabla/

Suna la Lindab. Intreaba orice! 0744 328 433.