Ce inseamna climat interior optim?

climat-interior-optim_505x284

Majoritatea dintre noi petrecem 90% din timpul unei zile in spatii inchise, deci 90% din aerul respirat este aer inchis. Calitatea aerului ar trebui sa fie o prioritate pentru ca aceasta afecteaza sanatatea si influenteaza in proportie covarsitoare rezultatul muncii noastre.

Un climat interior optim inseamna aer curat, proaspat, cald sau rece, asigurat in cantitatile necesare prin intermediul unui sistem de ventilatie. Daca pana acum eram renumiti mai ales pentru sistemele de tubulaturi si fitinguri cu garnitura din gama Ventilation Products si prin gama completa de difuzoare, grile, anemostate, atenuatoare de zgomot si grinzi de racire din gama Indoor Climate Solutions, suntem astazi o companie care ofera solutii complete de ventilatii cu produse din portofoliul propriu, pe langa gamele mentionate dispunand si de centrale de tratare aer, sisteme de desfumare si protectie la foc sau difuzoare pentru camere curate.

Toate produsele si solutiile noastre sunt documentate si calculate prin intermediul deja consacratelor solutii IT cum ar fi programul de proiectare CADvent, platforma online lindQST sau aplicatia pentru dispozitive mobile Vent Tools.

Gandeste. Simplifica.

Daca esti intr-o cladire si observi un sistem de tubulaturi circular este foarte probabil ca acesta sa fie Lindab. Dezvoltam si promovam sistemele circulare fiindca au multe avantaje comparativ cu cele rectangulare:

– Mai putina energie consumata datorita etanseitatii

– 25% mai putin otel consumat in producerea pieselor

– Mai multa operativitate in productie si montaj datorita standardizarii

– Mai putin zgomot creat in sistemul de ventilatie

Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care producem si promovam “rotund”.

In Lindab, dezvoltam pemanent solutii care fac mai usoara crearea unui climat interior sanatos, dar care reduc si consumul de energie si impactul negativ asupra mediului.

De exemplu, poti avea o solutie comuna pentru ventilatie, racire si iluminat, iar aceste functii se vor regla automat in functie de numarul de oameni prezenti intr-o incinta la un moment dat.

In realizarea solutiilor de ventilatie folosim otelul, cel mai durabil si flexibil material care, cu stratul de protectie potrivit, ramane neafectat de umezeala si apa si nu se schimba in timp. Este in acelasi timp un material sustenabil pentru ca indiferent de cate ori este reciclat, nu-si pierde niciodata proprietatile.

Indiferent de ce anume ai nevoie pentru sistemul de ventilatie, nu numai ca iti vom da cea mai sigura si economica solutie disponibila, dar vei avea suportul nostru deplin, produse si instrumente inteligente care reduc impactul asupra mediului si a climei.

Te invitam sa rasfoiesti o brosura de prezentare generala, pentru a intra in lumea specialistilor in ventilatii – Solutii pentru ventilarea si climatizarea cladirilor.

Vrei sa discuti direct cu un consultant specializat? Suna la 0744.328.433 sau lasa-ne contactul tau la info@lindab.ro si te sunam noi.