Te trezesti cu oferta Lindab!

te-trezesti-cu-oferta-lindab_505x284

Pentru ca un acoperis rezistent merge bine cu o oferta tare!

Garantam intotdeauna cea mai buna oferta de sisteme de invelitori prin produsele si serviciile de calitate Lindab pe care ti le oferim, dar acum ne-am propus sa-ti facem ziua si mai buna! Pana pe 15 septembrie, la orice sistem complet de acoperis Lindab de minim 120mp cumparat, primesti automat un espressor Zass.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil in perioada 1-15 septembrie, prin reteaua de parteneri Lindab si cuprinde sistemele complete de acoperis din promotie:

  • Tigla metalica Nordic 400in toata gama de culori si acoperiri disponibile;
  • Tabla cu falt mecanic SRP Click,SRP Click NDSRMax sau SRMax ND in culorile maro, rosu inchis si caramiziu, cu acoperire PE si grosimea de 0.48 mm;
  • Tigla metalicaSkane si Prima in culorile rosu inchis, maro si caramiziu, toate cu acoperire PE si grosimea de 0,48 mm;
  • Tigla metalica cu acoperire granulataRoca Toscana (terra cotta, cardinale), Roca Rustica (garnet, antracite, teak), Roca Serena (garnet si teak), Roca Madera (antracite si chestnut).

Un sistem complet de acoperis este format din tabla, folie anticondens, accesorii si un sistem de jgheaburi si burlane Rainline, Craft sau Magestic.

Pentru durabilitatea constructiei si protectia caminului tau, alege un acoperis de calitate Lindab, montat de profesionisti, acum cu o oferta prietenoasa!

Oferta este valabila in limita stocului disponibil in perioada 01 – 15 septembrie 2017, prin reteaua de parteneri Lindab.

Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.