Mosul adora acoperisurile de calitate

dec-2018_505x284

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In decembrie, cumperi un sistem complet de acoperis Lindab inclus in campanie si primesti cadou un troler pentru vacanta.

Simplificarea eforturilor financiare ale clientilor nostri este una dintre preocuparile Lindab.

Ne dam seama ca investitia intr-un acoperis este indelung judecata de catre clienti, iar plata in rate a acestuia poate fi de un real ajutor. Intreaba orice reprezentant de vanzari Lindab despre acest beneficiu special gandit pentru tine.

In plus, in luna decembrie, oferim cadou un troler de vacanta clientilor nostri care cumpara sistem complet de acoperis. In popor de spune ca acoperisul este caciula casei, asa ca, odata finalizate lucrarile, clientii nostri pot merge linistiti in vacanta.

Primesti CADOU un troler pentru vacanta pentru orice sistem complet de acoperis, de minim 120 mp, format din produsele in promotie:

– Tigla metalica Nordic 400, Skane, Prima 35 si Prima 40, culori brun PE, rosu inchis PE si MATT, caramiziu PE si MATT, cu grosimea de 0.5 mm;

– Tabla cu falt mecanic SRP ClickSRMax, culori brun PE, rosu inchis PE si MATT, caramiziu PE si MATT, cu grosimea de 0.5 mm;

 Tigla metalica cu acoperire granulata Roca Rustica (culoare garnet), Roca Serena  (culoare teak) si Roca Toscana (culoare terracotta).

 

Atentie: Se considera sistem complet de acoperis, cu conditia sa aiba incluse accesoriile aferente acoperisului si sistemul de jgheaburi si burlane Rainline, acoperire HBPE sau Craft, acoperire PREM.

 

Oferta este valabila in limita stocului disponibil, prin reteaua de parteneri Lindab.

 

Pentru durabilitatea constructiei si protectia caminului tau, alege un acoperis de calitate Lindab, montat de profesionisti, acum cu o oferta ce-ti promite relaxarea!

 

Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.

 

Alege oferta Lindab si primesti CADOU UN TROLER PENTRU VACANTA!