Fara griji, viata e o vacanta.

troler-cadou_112018_505x284

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un acoperis de calitate, furnizat de un brand cu traditie de aproape 25 de ani in Romania, atrage intotdeauna clientii. Pentru a simplifica eforturile financiare realizate de clienti atunci cand decid sa investeasca intr-un acoperis, Lindab le ofera un beneficiu special – plata in rate a acestuia.

In plus, in luna noiembrie, oferim cadou un troler de vacanta clientilor nostri care cumpara sistem complet de acoperis. In popor de spune ca acoperisul este caciula casei, asa ca, odata finalizate lucrarile, clientii nostri pot merge linistiti in vacanta.

 

Pana pe 30 noiembrie, primesti CADOU un troler pentru vacanta pentru orice sistem complet de acoperis, de minim 120 mp, format din produsele in promotie:

 

– Tigla metalica Nordic 400, Skane, Prima 35 si Prima 40, culori brun PE, rosu inchis PE si MATT, caramiziu PE si MATT, cu grosimea de 0.5 mm;

– Tabla cu falt mecanic SRP ClickSRMax, culori brun PE, rosu inchis PE si MATT, caramiziu PE si MATT, cu grosimea de 0.5 mm;

 Tigla metalica cu acoperire granulata Roca Rustica (culoare garnet), Roca Serena (culoare teak) si Roca Toscana (culoare terracota).

 

Se considera sistem complet de acoperis, cu conditia sa aiba incluse accesoriile aferente acoperisului si sistemul de jgheaburi si burlane Rainline, acoperire HBPE sau Craft, acoperire PREM.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil, pana la finalul lunii noiembrie 2018, prin reteaua de parteneri Lindab.

 

Pentru durabilitatea constructiei si protectia caminului tau, alege un acoperis de calitate Lindab, montat de profesionisti, acum cu o oferta ce-ti promite relaxarea!

 

Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.

 

Alege oferta Lindab si primesti CADOU UN TROLER PENTRU VACANTA!