Interviu Andrei Sulyok, Ziarul Financiar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Rezultatele trimestrului 1 al lui 2020 au fost conform asteptarilor si tintelor stabilite pentru toate cele trei directii de business Lindab – acoperisuri, hale metalice si sisteme de ventilatii.
Pe segmentul de acoperisuri, vanzarile bune din ianuarie si februarie au compensat scaderea usoara de pe final de martie.  La hale metalice, pana la declansarea starii de urgenta premizele erau foarte bune (contracte in discutie, mediu de afaceri in crestere).  Pe sectorul ventilatii, am inregistrat chiar crestere a cifrei de vanzari cu 10% fata de perioada similara a anului 2019.”

”Tarile care se confrunta cu cele mai grele restrictii impuse de autoritati sunt tarile care inregistreaza cel mai redus numar de comenzi. Scaderea se datoreaza inchiderii santierelor. In Grupul Lindab, sunt cateva tari care au impus scurtarea programului de lucru din cauza activitatii reduse – Marea Britanie, Irlanda, Frata, Italia, Polonia, Cehia, Rusia si Luxamburg. In tarile nordice, volumul comenzilor ramane la un nivel normal.”

Interviul complet se poate citi in editia online a Ziarului Financiar din 04.05.2020.

http://edition.pagesuite.com/html5/reader/production/default.aspx?pubname=&edid=c7a7f1e0-5115-41da-b227-56fc33394c54, pagina 10-11 spread digital, dreapta sus.