LINAIR H14 – Purificator de aer cu filtre Hepa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LINAIR H14 este un purificator de aer de tip plug&play (necesita doar o sursa de curent pentru a functiona), cu filtre hepa pentru suprafete cuprinse intre 45 si 90 m2, conceput sa fie utilizat in spatii inchise.

Dupa cum ii spune si numele, un purificator de aer este un aparat mai mult sau mai putin modern, de forme si culori variate, care are ca scop filtrarea aerului dintr-o incapere. Cum se intampla de fapt? Aerul este absorbit de aparat, trecut printr-unul sau mai multe filtre, dupa care este eliminat in forma filtrata, benefica organismului uman.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Timp petrecut in spatii inchise

Este binecunoscut faptul ca petrecem cea mai mare parte a timpului fie in casa, fie in birou, in loc sa fie in aer liber. Si astfel de spatii inchise au mucegai, acarieni, polen, particule fine, bacterii, virusuri, particule fine, par de animale, praf si multi alti poluanti ai aerului. Specialistii afirma ca aerul intr-un spatiu inchis este de 7-10 ori mai poluat decat aerul in aer liber. De aceea se recomanda sa fie folosite purificatoare de aer pentru a respira aer sanatos.

Rolul filtrelor în purificatoarele de aer

Sunt in prezent pe piata o multitudine de purificatoare de aer. Luati-le in calcul pe cele care au filtru Hepa si sunt concepute dupa ultimele tehnologii si cercetari in domeniu.

Care este treaba cu filtrele Hepa? Nu sunt filtre care indeparteaza mirosul numai din colturile camerei. Acestea nu sunt menite sa elimine mirosul, ci colecteaza particulele de poluanti atmosferici prezenti in aer, le pastreaza in corpul purificatorului si lasa numai aerul care prin purificare ajuta respiratia utilizatorilor.

Ideal pentru destinatii multiple

Iti imaginezi sa intri intr-o farmacie si sa resimti aer curat, fata de cel poluat de afara? Sau cand mergi intr-o clinica medicala, sa vezi un dispozitiv de purificare aer care isi face treaba bine? Cum ar fi sa intri intr-o receptie de hotel sau cladire de birouri si nasul tau sa faca vadit diferenta fata de aerul de afara?

Carui medic nu i-ar placea sa lucreze in spitala cu aer purificat de filtre Hepa? Sau ce pacient n-ar fi mai linistit sa stie ca in sala de operatii, purificatoare mobile sunt la indemana personalului medical?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In Romania, dotarea salilor de clasa/gradinita ramane doar un vis, in anul 2020, dar merita constientizat ca un purificator LINAIR H14 capteaza si elimina din aer 99,995% din alergenii care trec prin filtre.
Produsul este prezentat AICI, insa pentru comenzi si informatii suplimentare, ramanem la dispozitie la telefon 0746328223, email info@lindab.ro sau pe pagina de facebook Lindab Romania –

https://www.facebook.com/lindabromania/