Solutii personalizate pentru showroom-ul tau de la Lindab

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De peste 24 de ani, Lindab este furnizorul tau de solutii pentru showroom.

​Pasiunea Lindab nu este doar de fatada, desi Lindab ofera cele mai potrivite solutii pentru realizarea unor fatade extraordinare pentru orice tip de cladiri. Specialistii Lindab trateaza cu seriozitate orice proiect, fiecare solicitare de la clienti este analizata cu maxima atentie, iar raspunsul se potriveste ca o manusa nevoii clientilor. Pentru ca angajatii Lindab se pun intotdeauna in locul clientilor lor.

Cum sa iti atragi mai bine clientii la un showroom auto decat prin eleganta si prestigiu? La asta s-au gandit si beneficiarii cladirii inainte de a alege solutia de placare, pentru a profita din plin de o mare vizibilitate, pozitionarea acesteia fiind in vecinatatea unui drum european, la intrare in Sibiu.
Produsele vedeta de la Lindab, care transforma showroom-ul intr-un loc atractiv pentru clienti, sunt casetele de fatada, despre care poti citi mai multe AICI.
Lindab are experinta in realizarea unor showroomuri auto de prestigiuș ep acteva le poti vizualiza mai jos:
Alegeti solutiile complete si personalizate pentru constructia de showroom-uri și bucura-te de o multime de avantaje:
  • ​Consultanta specializata
  • Solutii personalizate 100%
  • Montaj rapid si economic
  • Calitate la standarde ridicate
Vrei sa discuti cu un specialist Lindab, pregatit sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie? Lasa-ne un mesaj scris la​ info@lindab.ro, trimite o cerere de oferta​ sau suna la 0744328433.
Lindab. Pe maini de incredere.