Raspundere Civila Acoperisuri LINDAB

505x284

Te punem la adapost de orice griji.

Daca ai ajuns la aceasta pagina, esti in postura de a-ti renova sau construi o casa.

Sau, daca nu esti, te preocupa acum acest subiect si urmeaza sa ai de-a face cu mesteri mai mult sau mai putin priceputi.

 

Stim din experiente anterioare ca se intampla multe lucruri neplacute in lucrarile executate de “meseriasi”, cu repercursiuni asupra noastra, a clientilor. Daca am fost foarte norocosi si nu ni s-a intamplat personal, am aflat de experientelor oamenilor din jurul nostru.

“Noi, la Lindab, am auzit si am vazut montaje de proasta calitate realizate de “mesteri priceputi la toate”, care au mult de lucru datorita pretului foarte mic pe care-l solicita. Si pentru ca experientele clientilor nostri in aria lucrarilor de constructii i-au facut pe acestia, de multe ori, sa-si piarda rabdarea si increderea in produsul in sine, suntem dispusi sa ne asumam responsabilitatea lucrului bine facut. Promitem acest lucru prin programul de Raspundere Civila Acoperisuri Lindab”, a precizat Radu Gliga, Director Vanzari Lindab.

Un produs bun merge mana in mana cu un montaj bun. Am rezolvat de mult partea de produs bun (fara ghilimele) si punem deasemenea accent pe un montaj de calitate, profesionist, care sa respecte instructiunile din ghidul de montaj Lindab. In acest fel, oferim clientului garantia unui pachet complet cu accent si pe servicii post-vanzare.

Dupa 20 de ani in care am instruit si doi ani in care am testat zeci de montatori de Acoperisuri Lindab in cadrul Academiei Lindab, am decis sa promovam pe cei care s-au ridicat la inaltimea asteptarilor Lindab. Vom continua sa ridicam montatori la nivelul asteptarilor si vom scoate in afara listei pe cei care nu mentin calitatea impusa de Lindab.

Suntem siguri ca te punem astfel la adapost de orice griji. De ce? Simplu. Pentru ca tu poti avea garantia lucrului bine facut cu minim de efort. Alegi sistemul complet de tigla metalica Lindab si un montator recomandat de Lindab din lista regasita pe site-ul www.montatorilindab.ro si lucrurile merg ca pe roate.

Facem astfel un pas in fata si garantam clientilor nostri (prin Polita de Raspundere Civila Acoperisuri Lindab) ca vor fi complet acoperiti in orice situatie.

Polita este valabila doar pentru sistemele complete de acoperisuri din tigla metalica Lindab, realizate de montatorii Lindab, conform Instructiunilor de Montaj Lindab si are valabilitate 1 an de la data receptiei finale a lucrarii.

Polita este valabila doar insotita de urmatoarele documente:

  • contractul de vanzare-cumparare
  • contractul de montaj (daca montajul este realizat de alta firma decat cea de la care se achizitioneaza produsele si la care activeaza un montator recomandat de Lindab a carei fotografie exista pe site-ul mentionat mai sus)
  • factura pentru materiale si factura de montaj;
  • procesul-verbal semnat la preluarea acoperisului de catre montatorul Lindab (inainte de inceperea montajului);
  • procesul-verbal de receptie a lucrarii, semnat de cumparator si montatorul Lindab;

Un client informat este un client greu de pacalit.

Ai incredere in Lindab si achizitioneaza un pachet complet de servicii compus din sistem de acoperis si montaj realizat de montatorii recomandati Lindab.

Vrei sa intri in contact cu noi? Scrie-ne la expertmontaje@lindab.ro.