Lindab sustine investitiile in domeniul agricol

Fermierii si specialistii in agricultura sunt piloni importanti ai economiei Romaniei. Lindab ii incurajeaza aducandu-le la indemana oferte speciale pentru construirea de hale industriale. Promovam solutiile pe segmentul industrial in cadrul Conferintelor Interjudetene pentru Agricultura.

Pe doi martie 2017, la Botosani, Lindab participa la Conferinta Interjudeteana pentru Agricultura cu scop precis de promovarea a halelor industriale. Conferinta reuneste peste 100 fermieri, specialisti in agricultura, antreprenori in domeniu, reprezentanti ai Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, reprezentanti ai institutiilor publice subordonate Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, oferind participantilor acces la informatii si noutati in domeniu.

Special pentru aceasta ocazie, Directorul de Produs a conceput 4 oferte distincte, pentru 4 destinatii ale constructiei: SOPRON, MANEJ, DEPOZIT CEREALE, FERMA ZOOTEHNICA.

agri-2_505x284

In sectorul agricol, activitatea desfasurata in interior are un rol determinant asupra cladirilor. La proiectarea acestor tipuri de constructii factorii decisivi sunt functionalitatea si eficienta, restul conditiilor raportandu-se acestor considerente principale.

De obicei, in cazul constructiilor agricole factorul estetic este neglijat, aceste cladiri necesitand deschideri mari pentru realizarea proceselor tehnologice (ex. cresterea animalelor, depozitare, prelucrare etc.), spatii generoase in care desfasurarea activitatii sa se faca fara restrictii. Calitatea materialelor folosite trebuie sa asigure o durata de viata cat mai lunga avand in vedere ca de cele mai multe ori acestea trebuie sa fie tratate cu o protectie superioara din cauza proceselor tehnologice care pot genera un mediu acid, coroziv. De aceea proiectarea constructiilor agricole trebuie facuta de experti in domeniu, dupa o analiza atenta a proceselor, a materialelor si a solutiilor folosite.

agri-3_505x284

Interesat de o oferta? Trimite-ne o cerere de oferta sau suna la 0744 328 433.

Citeste AICI DE CE sa alegi SOLUTIILE METALICE Lindab.