Lindab la Expozitia Internationala ISH

ish_505x284_2017

14 – 18 martie 2017, Frankfurt am Main.

Viziteaza-ne la hala 11.1, standul B71.

ISH – are loc la fiecare doi ani si este unul dintre cele mai importante targuri internationale dedicat designului inovator al bailor, serviciilor in constructii, sistemelor de energie solara, tehnologiilor de aer conditionat si energii regenerabile. Pornind de la solutii sanitare pentru domeniul sanitar, design inovator al bailor si tehnologii de incalzire eficiente energetic, combinate cu energii regenerabile si terminand cu solutii de aer conditionat, racire si ventilare eficiente ernegetic, ISH acopera toate nevoile unei constructii de viitor atat pe verticala, cat si pe orizontala.

In perioada 14 – 18 martie 2017, in spatiul expozitional Messe din Frankfurt, cu o suprafata de un sfert de milion de metri patrati, targul ISH gazduieste peste 2.400 de expozanti pregatiti sa primeasca vizitatorii. Timp de cinci zile, acestia vor gasi cele mai noi produse, tehnologii si solutii in domeniile specifice.

Lindab va fi prezent in calitate de expozant la ISH, in hala 11.1, standul B71. In acesta an, tematica principala este un subiect continuu dezbatut in ultima vreme: consumul de energie in HVAC, cu accent pe importanta centralelor de tratare a aerului si a calitatii aerului si temperaturii in sistemele de ventilatie.
http://ish.messefrankfurt.com/frankfurt/en/besucher/messeprofil.html