DELUXE si STYLE – profile noi de acoperis

Acoperis cu falt simplu SRP Click si SRMax, in varianta Deluxe si Style

Lindab isi completeaza portofoliul de produse pentru acoperis cu doua profile noi, pentru a raspunde cerintelor clientilor interesati de aspectul estetic al acoperisului. Pastrand in continuare standarde ridicate de calitate, din aceeasi materie prima, Lindab produce si ofera clientilor profile noi, produse la comanda in fabrica din Stefanestii de Jos.

Profilul Deluxe – montat pe o casa expozitor pentru a evidentia aspectul elegant

Profilul Style – montat pe o casa expozitor pentru a evidentia inclusiv falturile

Caracteristici produse:

# USOR DE MONTAT, care se traduce in zile mai putine la montaj si costuri reduse astfel pentru client. Montatorii au putine batai de cap pentru ca, folosite la un acoperis simplu, nu necesita cunostinte avansate de tinichigerie. Acoperisul SRP Deluxe Click 25 montat la Magic Roofs Barlad a fost oferit drept sponsorizare de Lindab si a fost executat de o echipa de montatori recomandata de Lindab in 2 zile, la inceput de februarie 2022.

# POTRIVIT ACOPERISURILOR NOI si VECHI DEOPOTRIVA – Da, pentru ca dupa montaj arata ca un acoperis faltuit clasic (dublu falt). Si nu numai ca arata ca un acoperis faltuit, dar este deopotriva elegant si rezistent, iar liniile drepte confera un aspect care este indragit atat de architecti cat si de beneficiari.

# SE POTRIVESTE PE MAJORITATEA FORMELOR DE ACOPERIS DAR ESTE PERFECT PENTRU ACOPERISURILE SIMPLE – Din ce in ce mai multi clienti aleg sa isi construiasca in ultimii ani case simple, cu acoperisuri in doua ape sau chiar una!. Profilele Deluxe si Style se potrivesc foarte bine acestui tip de arhitectura.

# GARANTIA difera in functie de varianta de acoperire aleasa si poate sa ajunga la 40 de ani!

# Se pot folosi si ca FATADA VENTILATA, cu garantie de pana la 40 ani, nemaifiind nevoie sa intervii, ca si in cazul fatadelor cu tencuiala decorativa, garantate 5 ani.

# CULORI la alegere, dupa preferintele tuturor clientilor. In ultimii 3 ani, clasicele rosu si maro au fost inlocuite de nunate de gri.

Vrei mai multe detalii?
Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.