95% dintre clienti ar recomanda acoperisurile Lindab


Acoperisuri Lindab, din 1994 pentru clientii din Romania.

Doar impreuna imbunatatim calitatea produselor si serviciilor pe cate le oferim clientilor nostri. Acesta-i motivul pentru care an de an, Lindab deruleaza un chestionar privind satisfactia clientilor de acoperisuri. 95% dintre clientii care au cumparat acoperisuri Lindab in 2021 si-au exprimat dorinta de a recomand si altor persoane acoperisurile noastre.

Clientii Lindab apreciaza posibilitatea de plata in rate, calitatea produselor, respectarea termenelor de livrare si montaj si au siguranta ca nu vor fi pacaliti. Lindab ramane un brand de incredere in Romania!

Intr-o lumea in care respectarea cuvantului dat sau a unei promisiuni facute ajunge sa fie un lucru extraordinar, la Lindab, ne straduim sa aducem normalitatea in viata de zi cu zi a clientilor nostri. Impreuna depasim orice obstacol pentru ca investitia clientilor nostri in casa mult visata sa merite toti banii.

Pentru durabilitatea constructiei si protectia caminului tau, alege un acoperis de calitate, montat de profesionisti, disponibil si in rate!

Va multumim ca ne alegeti si ca doriti sa ne recomandati.

Pentru mai multe informatii, suna la 0744.328.433, trimite o cerere de oferta​ sau scrie-ne la info@lindab.ro.

Lindab. Pe maini de incredere.