Alege oferta Lindab si esti acoperit!

folie-gratis_09_505x284cu-text

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chiar daca este un accesoriu care nu este la vedere, membrana de difuzie (cunoscuta si ca folie anticondens) are un rol foarte important in functionalitatea acoperisului si durata de viata a acestuia – acela de a proteja structura acoperisului si totodata spatiul de sub acesta. Cu fata dinspre astereala permeabila la vapori si cea dinspre exterior impermeabila, folia anticondens nu permite umiditatii sa patrunda in structura materialelor de sub folie, asigurand ventilatia si protejand lemnul de umiditate excesiva.

Pentru durabilitatea constructiei si protectia caminului tau, alege un acoperis de calitate Lindab, montat de profesionisti, acum cu o oferta imbatabila!

Pana pe 31 octombrie, primesti GRATUIT folia anticondens pentru orice sistem complet de acoperis, format din produsele in promotie:

– Tigla metalica Nordic 400, Prima 35 si Prima 40 in toata gama de culori si acoperiri disponibile grosimea de 0.5 mm;

– Tabla cu falt mecanic SRP ClickSRMax in toata gama de culori si acoperiri disponibile, grosimea de 0.5 mm;

– Tigla metalica cu acoperire granulata Roca ToscanaRoca Serena, Roca RusticaRoca Madera  in toata gama de profile si culori disponibile in paletarul de culori Lindab

Se considera sistem complet de acoperis, cu conditia sa aiba incluse accesoriile aferente acoperisului si sistemul de jgheaburi si burlane Rainline, acoperire HBPE sau Craft, acoperire PREM.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil, pana la finalul lunii octombrie 2018, prin reteaua de parteneri Lindab.

Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.

 

Alege oferta Lindab cu acoperire si primesti GRATIS FOLIA ANTICONDENS!

 

Atentie! Rolul foliei anticondens este de a pastra structura de lemn uscata si ventilata si de a preveni scaderea randamentului termoizolatiei, la nivelul acoperisului.

Cu siguranta o folie anticondens slaba calitativ se va degrada mai repede, isi va pierde din functionalitatea initiala, va permite patrunderea umezelii in structura de lemn a acoperisului si in termoizolatia de la nivelul acoperisului. Umiditatea din structura lemnoasa va grabi putrezirea acesteia. Ce folos daca faci toate eforturile si cumperi o invelitoare cu o durata de viata de peste 50 de ani, daca acestea-s anulate de o folie de protectie mai putin performanta?

O folie anticondens de calitate poate dubla durata de viata a structurii de lemn a acoperisului tau.