Acoperisuri Lindab in rate, atent executate.

acoperis-in-rate_505x284

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rational si emotional, clientii nostri aleg acoperisul mult visat din portofoliu Lindab. Fie ca apelezi la economiile personale sau aplici pentru creditare, Lindab iti acorda consultanta 100%.

Ai auzit ca Lindab este primul care a introdus in vocabularul vostru, al tuturor, termenul de tigla metalica. Acoperisul din tigla metalica este cel mai longeviv acoperis din Romania. Da, cel mai trainic si estetic.

A trecut testul timpului si acoperisul faltuit, care are o frumusete naturala si aduce aminte de acoperisurile de alta data. In 2009 introduceam in portofoliu si tigla metalica cu granule minerale Lindab Roca.

Din 1994, de la primii pasi in Romania, multi de-au copiat. Insa Lindab este unul sigur!

Stim cat de greu este sa ajungi sa iti indeplinesti toate dorintele. Si stim ca pentru clientii nostri, una dintre acestea este SA CUMPERE ACOPERIS LINDAB.

De-acum, este mult mai usor sa te bucuri de acoperisul la care ai visat. Poti cumpara acoperisul Lindab in rate. Iti facem viata mai usoara pentru ca tu sa te ocupi de lucrurile cu adevarat importante din viata ta. Alege siguranta si calitatea, alege cele mai inalte standarde. Primesti consultanta specializata de la profesionisti instruiti si dedicati, pe toata durata procesului de constructie sau de renovare a acoperisului. Pentru montaj, ai la dispozitie serviciile a peste 2000 de montatori instruiti in cadrul Academiei Lindab.

 

Pentru durabilitatea constructiei si protectia caminului tau, alege un acoperis de calitate, montat de profesionisti, acum disponibil si in rate!

 

Pentru mai multe informatii, suna la 0744.328.433, trimite o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.

Lasa grijile in seama noastra!