Studentii la Instalatii, in practica la Lindab

Lindab este un etalon in sfera solutiilor pentru destinatii rezidentiale, industriale, comerciale si de ventilatii in Romania.

Chiar daca produsele de ventilatii si solutiile Lindab pentru un climat interior imbunatatit sunt mai putin cunoscute in Romania, specialistii sunt intotdeauna la curent cu acestea. Iar specialistii in curs de devenire si profesorii isi arata interesul catre brandul Lindab.

Practica studenti Instalatii_2

In acest sens, in perioada 05 – 15 iulie 2016, UTCB – Facultatea de Inginerie a Instalatiilor si Conventia Cadru a desfasurat perioada de practica, impreuna cu Lindab, atat in cadrul facultatii, cat si la sediul Lindab din Stefanestii de Jos, Ilfov.
In cadrul practicii de specialitate, consultantul Lindab a atins urmatoarele teme:
– Invatarea programului CadVent
– Montajul tubulaturilor Circulare
– Montajul Tubulaturilor Rectangulare
– Verificarea Clasei de etanseitate a tubulaturilor rectangulare.

Practica studenti Instalatii_3

“Cand observ ca majoritatea studentilor pun pret pe transformarea cunostintelor teoretice in cunostinte si experiente practice, sunt mai mult decat multumit. Imi place sa cred ca sunt la varsta si experienta profesionala, care ma indreptatesc sa compar generatiile de profesionisti seniori cu generatiile de specialisti in devenire. Iar judecata imi spune ca in Romania, mai avem mult de muncit pentru a creste piata produselor si solutiilor de ventilatie acolo unde ii este locul, atat in beneficiul consumatorului industrial, cat si a celui casnic. Cu un parteneriat intre institutii educationale, institutii publice de stat si companii private se pot face pasi mari spre normalitate.”, a declarat George Proteasa, Consultant Tehnic Ventilatii.
Pentru ca punem accent pe educatie, Lindab isi arata deschiderea catre mediul studentesc din Romania, in mod special in cadrul universitatilor/facultatilor de constructii si instalatii.