Studenti curiosi de activitatea Lindab

atm_studenti-in-practica-2019_505x284px

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 generatii de studenti ai Academiei Tehnice Militare au venit in vizita la Lindab pana in prezent.

An de an, in perioada de practica, studenti ai Academiei Tehnice Militare Ferdinand I din Bucuresti, specialitatea Constructii si Fortificatii, vin sa ii intalneasca pe specialistii Lindab. Se arata intotdeauna interesati de produsele si solutiile pe care Lindab pe pune pe piata, insa partea de productie a profilelor pentru acoperis si elementelor de ventilatie industriala ramane elementul de atractie.

In luna iulie, studentii din anul II, insotiti de profesorul coordonator au ajuns la sediul Lindab, unde au fost intampinati de angajatul Lindab, care le-a facut instructajul obligatoriu de Sanatate si Securitate in Munca. Ulterior, li s-au prezentat cateva dintre solutiile de constructii Lindab si au vizitat atat unitatile de productie, cat si cele de depozitare. Au plecat bucurosi de lucrurile vazute si oamenii intalniti.

atm_studenti-in-practica-2_2019_505x284px

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Va multumim tare mult ca ati reusit sa va faceti timp pentru noi si anul acesta si ca ne-ati ajutat cu practica studentilor de anul II, practica strans legata de materiale de constructie. Vizita la Lindab este deja traditie in Academia Tehnica Militara.

Ne bucuram cand studentii nostri intra in contact si cu partea mai practica a lucrurilor, cu specialisti din domeniu pe care ii pot întreba direct diverse probleme si cu care pot clarifica aspecte abordate de noi doar teoretic, la universitate.

Va multumim tare mult si pentru cadouri! A fost veselie in autocar pana la academie. Si-au probat sepcile. Si-au notat date pe carnetel. Au dezbatut procesele de prelucrare din fabrica (fiecare cu varianta lui). Deja si-au proiectat acoperisul pentru anul urmator de studiu si unii si casa (pe structura metalica).

Inca o data multe multumiri!

Cu stima,

Patricia Murzea”

 

Lindab are intodeauna portile deschise pentru studenti dornici sa afle ce inseamna campul muncii, in aria noastra de activitate.