Solutie construire depozit de materiale

Cladire in sistem complet Lindab Systemline

Aflata de cativa ani intr-o continua dezvoltare si pentru a raspunde necesitatilor de extindere, in 2018 clientul Instal Expert a demarat constructia unui nou depozit in Dej, judetul Cluj. La vremea respectiva, clientul a ales Lindab, ca furnizor de incredere pentru construirea unei cladiri metalice cu deschiderea de 48m si spatii generoase la interior.
Cladirea este compusa dintr-o structura de rezistenta realizata din profile cu sectiuni eficiente, accesorizata cu un planseu intermediar pe prima travee pentru zona de birouri, solutii complete de inchideri cu tabla cutata testate si agrementate in Romania, sistemul profesionist de jgheaburi si burlane Lindab Rainline, porti sectionale. Lindab a asigurat executia cladirii si a proiectat fundatiile, structura de rezistenta si inchiderile in concordanta cu normativele in vigoare, tinand cont de conditiile climatice din Romania, de incarcarile generate de zapada, vant si de actiunea seismica.

Instal Expert este o companie cu vechime pe piata romaneasca de profil, fiind infiintata in anul 1994, acelasi an in care si Lindab isi incepea activitatea in Romania. Aceasta proiecteaza si executa lucrari de instalatii termice si sanitare, retele si instalatii electrice, sisteme de distributie si instalatii de utilizare a gazelor naturale, oferind montaj si service pentru echipamente si instalatii frigorifice, de incalzire, aer conditionat si ventilatie. Mai multe date despre companie pot fi gasite la https://www.instal-expert.ro.

Lindab. Pe maini de incredere
Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?
Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.