Hala metalica pentru vulcanizare

Atelier de vulcanizare, depozit si birouri. Sistem complet Lindab Systemline

Dupa mai bine de 20 de ani de activitate, societatea Vancol Com a investit in 2018 intr-un nou centru de vulcanizare situat in zona de sud a Oradei, cu legatura directa la soseaua de centura si in proximitatea unui sens giratoriu, conferindu-i un acces facil pentru doritorii de schimb de anvelope sau service auto. Vulcanizarea este recunoscuta in zona dupa numele “La Nicu Cauciuc”, denumire cu care beneficiarul a ales sa se promoveze atat prin intermediul internetului cat si prin reclama luminoasa fixata pe cladire, dupa cum se poate vedea in pozele alaturate.

Ansamblul este compus din doua corpuri alaturate cu functii de vulcanizare, depozit si birouri. Cladirile sunt realizate in sistem complet Lindab Systemline, cu structura de rezistenta din profile cu sectiuni eficiente, partial cu planseu intermediar, solutii complete de inchideri cu tabla cutata testate si agrementate in Romania, sistemul profesionist de jgheaburi si burlane Lindab Rainline, porti sectionale. Lindab a proiectat fundatiile, structura de rezistenta si inchiderile in concordanta cu normativele in vigoare, tinand cont de conditiile climatice din Romania, de incarcarile generate de zapada, vant si de actiunea seismica.

Vancol Com, infiintata in 1995, este o firmă care se ocupă cu anvelope, jante, mecanică auto, igienizare climă auto, service și întreținere climă, reparații anvelope, reparații jante, reglaj direcție și spălătorie auto. Este situat in Oradea, pe strada Ogorului nr. 123.

http://www.lanicucauciuc.pro/

Lindab. Pe maini de incredere
Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?
Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.