Premiem INOVATIA si taiem din pret

inovatie_505x284pxInovam piata acoperisurilor din Romania de 20 ani, fie ca este vorba despre introducerea tiglei metalice, de diversificarea gamelor de produse si culori sau de canale alternative de vanzare. Suntem atenti la nevoile clientilor nostri pentru ca dorim sa le simplificam modul de a construi.

Si suntem constienti ca mai presus de toate este calitatea. Adevarata valoare. Sa fim cei mai buni. Sa sustinem performanta. In consecinta, am decis sa promovam oameni simpli, valorosi, care fac performanta si dovedesc ca sunt rezistenti. Iar cu ajutorul vostru, al tuturor, ii vom premia. In luna octombrie promovam 4 oameni deosebiti, care fac performanta in Romania din punct de vedere inovativ.

Mai mult decat atat, venim cu o super oferta la acoperisul Lindab.

Iti oferim o reducere de 20% la sistemele complete de invelitori NORDIC 400, SKANE si SRP CLICK ND (in culorile maro, rosu inchis, caramiziu, verde inchis), LTM 300 (in culorile gri inchis, chocolate si ceramica), PLX si FAP (in culorile maro, rosu inchis, grafit si gri inchis), incluzand sistemul pluvial Lindab RAINLINE (in toata gama de culori).

Aceeasi reducere se aplica si pentru sistemele de tigla metalica cu granule minerale Lindab ROCA TOSCANA (in culorile terracotta, desert rose si cardinale), ROCA RUSTICA (in culorile garnet, teak, antracit, cappucino si forest green).

 

Oferta este valabila in limita stocului disponibil, prin reteaua de parteneri Lindab.

Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 021.209.4150, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.

 

Acoperisul Lindab. De la cei mai buni pentru cei mai buni !

Site-ul campaniei Campionatele Calitatii este – www.suntemceimaibuni.ro.