Placare fatada, centru informare turistica, Busteni

Tabla sinus de la Lindab a fost solutia perfecta pentru a veni in intampinarea arhitecturii cladirii, care prezinta acoperis curb si fatade inclinate. Sistemul de jgheaburi si burlane Lindab Rainline a completat lucrarea atat din punct de vedere functional, cat si estetic.

In inima Carpatilor, sub umbra Crucii de pe Caraiman, a aparut nu de mult o noua cladire destinata turistilor ce vor sa schieze iarna pe partiile Carpatilor Meridionali sau sa admire splendoarea naturii in drumetii varatice prin paduri neumblate sau pe creste magnifice.

Noua facilitate de informare turistica din Busteni situata langa primarie, cu vizibilitate directa din DN1 – drumul muntelui, reprezinta o imbinare armonioasa a modernului cu natura, peisajul edilic si casele arhaice din imprejurimi. Cladirea, suspendata undeva intre basm si realitate, este definita de acoperisul curb si linii drepte ale fatadelor inclinate, datorita armoniei tablei ondulate Lindab si a sistemului premium de jgheaburi si burlane Lindab Rainline.

Dystom este partenerul Lindab care a facut din acest obiectiv un punct de atractie in peisaj, printr-un montaj de calitate si desavarsirea de care a dat dovada de la preluarea santierului si pana la ultimul surub.

Felicitam beneficiarul, arhitectul si partenerul Dystom pentru alegerea solutiei Lindab.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta pentru propria ta casa?

Suna-ne la 0744 328 433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro