O, ce vesti minunate!

card-4_imagine-pagina

Avem inca un castigator al promotiei “Tu recomanzi, Lindab te rasplateste!, dar nu ultimul! De Sarbatori, i-am oferit domnului Constantin Ionut inca un motiv de bucurie: un premiu in valoare de 300 lei, ca rasplata pentru recomandarea facuta!

Domnul Constantin spune: Am recomandat Lindab pentru ca, in urma cu aproximativ 7 ani, am fost la randul meu client si am fost foarte multumit de calitatea produselor si serviciilor oferite. Multumesc Lindab pentru premiu!”

Si noi ii multumim domnului Constantin Ionut pentru ca, din client, a devenit ambasador Lindab, si ne-a recomandat mai departe.

Promotia “Tu recomanzi, Lindab te rasplateste” continua! Iti reamintim ca primesti garantat un card cadou de 300 de lei pentru orice contract in valoare de peste 9000 de lei pe care Lindab il semneaza cu un client recomandat de tine.

Vezi ce ne-au marturisit si ceilalti castigatori: Cosmin Oltean, Lucretia Bostaca si Ion Buicu.

Lindab. Calitate recomandata, rasplata la comanda!
In perioada septembrie – decembrie 2016, recomanda acoperisurile Lindab unui potential cumparator si daca persoana recomandata cumpara un sistem de acoperis Lindab, te rasplatim cu un premiu in valoare de 300 de lei.

Detalii in Regulamentul Campaniei disponibil pe www.renoveazaculindab.ro.
Pentru mai multe detalii, suna-ne la 0744 328 433 sau scrie-ne un email la info@lindab.ro.

TU recomanzi, Lindab te rasplateste!