Lindab Protect la Building Services

bss_lindab-2019_505x284

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solutii de protectie la fum si foc prezentare inginerilor de instalatii, in cadrul sesiunii de comunicari tehnice “Building Services”, care are loc la Cluj Napoca in 18 aprilie 2019.

“Un om informat este un om puternic”, declara John Davidson Rockefeller.

Un specialist Lindab ajunge in randul specialistilor – ingineri de instalatii pentru a le aduce la cunostinta sistemele de control al focului si fumului, care protejeaza cladiri si chiar vieti. Lindab PROTECT este solutia de desfumare Lindab dezvoltata dupa indelungi ani de cercetare in cadrul laboratoarelor din Scandinavia. Aceasta reprezinta gama de sisteme de ventilare antiincendiu, care ofera un cadru sigur pentru oamenii care locuiesc sau muncesc in cladirea echipata cu Lindab Protect.

Toate componentele sistemului poarta marcajul CE conform directivei europene 89/106/CEE si al standardului de produse EN 12101-7, ele fiind si testate conform EN 1366-9.

In cadrul evenimentului “Building Services”, Adrian Pop, Director Tehnic Ventilatii, va sustine o prezentare interesanta pe acest subiect. Persoanele interesate de subiect ii pot scrie direct pe adrian.pop[a]lindab.com.

Urmareste un scurt video 1’40” – AICI.