Judecatoria din Sfantu Gheorghe

Placare cu o solutie ventilata de casete de fatada de la Lindab, casete cu fixare ascunsa ce confera un aspect deosebit, robust, nordic.

Construita intre anii 1978-1983, cladirea Tribunalului Covasna din Sfantu Gheorghe este in curs de renovare si reabilitare. Pentru a conferi un aspect modern peretilor finisati cu tencuiala decorativa, acestia sunt placati cu o solutie ventilata de casete de fatada de la Lindab, casete cu fixare ascunsa ce confera un aspect deosebit, robust, nordic. Special pentru acest proiect au fost utilizate doua nuante conform nevoilor arhitecturale, respectiv bej aramiu apropiat RAL 1011 si gri deschis apropiat RAL 7044. Casetele de fatada Lindab sunt realizate din otel prevopsit de 1mm grosime si sunt incadrate in clasa de reactie la foc A1, ceea ce inseamna ca nu sensibile la foc.

Responsabilul cu executia fatadei este compania Conico, cu care Lindab are un parteneriat de peste 20 de ani, fiind unul dintre primii parteneri ai Lindab in Romania. Facem istorie impreuna.

Constructii Conico srl este o companie privată, infiintata in anul 1992, cu sediul in Sfantu Gheorghe, Judetul Covasna. Activitatea principala a societatii este executarea lucrarilor de constructii industriale, administrative, civile, agricole, sportive si lucrari edilitare.

Lindab. Pe maini de incredere

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?
Suna-ne la 0744 328 433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.