Extindere fabrica de confectii, Speidel Focsani

Sistem complet de cladire metalica Systemline livrata in 2002 si extindere la fix 10 ani de la lucrarea initiala.

Tu iti aduci aminte ce faceai in 2002? La acea vreme, Speidel investea la Focsani intr-o noua fabrica de confectii textile, o unitate moderna de productie ce se va dovedi o investitie de mare succes si cu un termen scurt de recuperare a investitiei.

Lindab a livrat la acea vreme un sistem complet de cladire metalica Systemline ce cuprinde structura de rezistenta, inchiderile cu tabla cutata, sistemul premium Lindab Rainline de jgheaburi si burlane, porti sectionale, luminatoare, trape de desfumare in acoperis si toate accesoriile aferente inchiderilor.

Demna de remarcat este extinderea realizata de Speidel in 2012, la 10 ani de la inaugurare, alegerea naturala fiind evident tot Lindab. Extinderea este aproape insesizabila, avand in vedere ca materialele folosite in ambele etape sunt identice si trecerea timpului este greu de remarcat. Tu iti dai seama care zona a fost realizata in 2002 si care in 2012? Daca da, cred ca ti-a luat ceva timp, pentru ca materialele Lindab arata aproape perfect si dupa 10 ani.

Lucrarea a fost executata de partenerul Schmoll, o companie cu prestigiu in zona care realizeaza lucrari de calitate de multi ani.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?
Suna-ne la 0744 328 433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.