martie-2019_505x284

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alege siguranta si calitatea materialelor, alaturi de cele mai inalte standarde. Lindab ofera un beneficiu special clientilor care decid sa investeasca intr-un sistem de acoperis complet – plata in rate. Iti facem viata mai usoara pentru ca tu sa te ocupi de lucrurile cu adevarat importante din viata ta.

In plus, pana pe 14 aprilie 2019, oferim cadou un troler de vacanta clientilor nostri care cumpara un sistem complet de acoperis. Se spune ca dupa munca, vine si rasplata. Cu cat vei termina mai repede tot ce ti-ai propus, cu atat te vei relaxa mai bine in vacanta.

Cadoul va fi livrat direct la tine acasa, impreuna cu acoperisul comandat, de minim 120 mp, format din produsele in promotie:

– Tigla metalica Nordic 400 si Skane si tabla cu falt mecanic SRP Click, SRMax in culorile brun PE,  maro mat, rosu inchis PE si gri inchis mat;

– Tabla cu falt mecanic SRP Click, SRMax  in culorile gri antracit, gri inchis si maro, cu acoperire HBPD;

– Tabla plana faltuita LXDin culori gri inchis, maro, gri antracit cu acoperire HBPD;

 Tigla metalica cu acoperire granulata Roca Rustica (culoare teak), Roca Serena (culoare teak) si Roca Toscana (culoare terracota)Roca Madera(culoare chestnut).

Se considera sistem complet de acoperis, cu conditia sa aiba incluse accesoriile aferente acoperisului si sistemul de jgheaburi si burlane Rainline, acoperire HBPE sau Craft, acoperire PREM.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil, pana la 14.04.2019, prin reteaua de parteneri Lindab.

Pentru durabilitatea constructiei si protectia caminului tau, alege un acoperis de calitate Lindab, montat si asistat de profesionisti, acum cu o oferta ce te rasplateste pe masura.

Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.

 

Alege oferta Lindab si primesti CADOU UN TROLER PENTRU VACANTA!