Cosuri de fum – perfecte pentru acoperisurile Lindab

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cand construiesti o casa sau renovezi doar acoperisul acesteia, intampini o multime de situatii de care nu te avertizeaza nimeni inainte. In privinta acoperisului, este sanatos sa alegi intotdeauna un brand consacrat si specialistii care iti castiga increderea de la primul apel telefonic. Cu totii suntem oameni si putem avea zile in care nu performam maxim, insa Lindab promite sa fie alaturi pe tot parcursul procesului de achizitie si montaj al acoperisului, rezolvand impreuna cu clientul toate situatiile inopinate.

Gandindu-se intotdeauna sa iti simplifice viata, Lindab introduce in portofoliu SISTEMELE DE COSURI DE FUM CERAMICE si DIN INOX, produse in Romania de Kamin Horn.

Sistemul de cos de fum profesional izolat produs de KaminHorn este certificat la nivel european pentru o temperatura constanta maxima de 600°C. Ofera siguranta pentru o distanta fata de materiale combustibile de 5 cm, garantie 30 ani si izolatie termica cu sistem de ventilare a materialului izolant, fiind astfel solutia cea mai sigura pentru casa ta.

La prima vedere, alegerea cosului de fum poate parea complicata, insa odata explicate si intelese toate aspectele, decizia este rapida si intr-un singur sens à odata cu achizitia acoperisului Lindab, cosul de fum vine la pachet si se livreaza direct la adresa indicata de client.

Te invitam sa vezi componenta fiecarui sistem de cos de fum (ceramic sau inox). Clic AICI pentru acces usor si vizualizare.

Vrei sa ne intrebi mai multe? Scrie-ne direct la info@lindab.ro, suna la 0744328433 de luni pana vineri intre orele 07.00 si 16.00 sau lasa-ne mesaj pe pagina de Facebook.