Complex Caffe si Restaurant Stadion Baia Mare

Cele doua locatii sunt situate in Baia Mare si fac parte dintr-un complex cu mai multe functiuni, restaurantul fiind unul cu traditie in zona.

Beneficiarul lucrarii a dorit renovarea cafenelei care este situata la strada precum si restaurantul situat in partea din spate a cladirii, inclusiv montarea unui sistem de ventilare profesionist.

Pentru zona de cafenea s-a optat pentru o instalatie de ventilare aparenta, compusa din tubulatura si fitinguri din gama Lindab Safe, impreuna cu grile cu montaj pe tubulatura tip RGS.

Pentru zona de restaurant, instalatia de ventilare s-a realizat in tavanul fals, fiind folosite tubulaturi si fitinguri din gama Lindab Safe, precum si difuzoare cu fante Lindab MTL si valve KU.

Partea de proiectare a fost realizata intern de catre personalul tehnic Lindab, iar lucrarile au fost realizate de catre Laszlo Timar – partener vechi al Lindab.

 

O particularitate a proiectului a fost ca pentru executantul lucrarilor aceasta lucrare a fost una din primele realizate pe partea de ventilatii, el fiind specializat pana atunci in lucrari ce au implicat alte game de produse Lindab (sisteme de acoperisuri si alte confectii metalice).

Felicitam beneficiarul, proiectantul si partenerul Lindab pentru alegerea sistemelor de ventilatie Lindab.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?
Suna-ne la 0744 328 433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.