Cluj Arena are amprenta Lindab

Solutie inovativa, unica in Romania: Culoarea, Onyx White Pearl Effect Gold, a fost special dezvoltata pentru acest proiect

Fatada si acoperisul Cluj Arena, care se remarca printr-un design spectaculos.

Urmand directiile creative ale biroului de proiectare Dico si Tiganas, Lindab a livrat:

– tabla faltuita din otel pentru acoperis;

– tabla perforata din aluminiu pentru fatadele impletite de la peluze;

– tabla perforata din aluminiu si casetele de fatada din aluminiu perforat pentru tribune.

In plus, am asigurat consultanta tehnica in identificarea solutiilor optime si asistenta pe santier.

Culoarea, Onyx White Pearl Effect Gold, a fost special dezvoltata pentru acest proiect, in parteneriat cu specialisti din cadrul Grupului Lindab. Datorita structurii microscopice deosebite, materialul isi schimba culoarea in functie de ambient, unghiul de incidenta al luminii si perioada zilei. Suprafetele sunt puternic reflexive si dau ansamblului o imagine aparte.

“Lindab a fost singura firma care s-a angajat sa livreze atat tabla faltuita din otel pentru acoperis, cat si tabla perforata din aluminiu pentru fatade in culoarea speciala aleasa, alaturi de posibilitatea de a livra foi de aluminiu perforate pentru a asigura trecerea luminii. Alte motive au fost flexibilitatea solutiilor, gama larga de produse, termenele de livrare rapide si posibilitatea de taiere si imbinare a componentelor la fata locului, de unde au fost preluate si ridicate de alpinisti. Rezultatul eforturilor este evident in “produsul finit”. Oricine va merge sa vada Cluj Arena va intelege cat de important a fost sa lucram cu un astfel de partener.”, a afirmat Arh. Serban Tiganas, biroul de proiectare Dico si Tiganas, parte a consortiului de constructori Cluj Arena.