Certificare Excellent SME pentru Lindab

 

 

 

 

 

 

 

 

Lindab este printre cele 2150 de companii care au primit pana acum certificare Excellent SME.

Excellent SME este un produs de certificare a performantelor obtinute in domeniul afacerilor de catre companiile din segmentul IMM, lansat pe piata romaneasca prin parteneriatul dintre CCIB si COFACE.

La baza certificarii sta evaluarea complexa a companiei realizata de catre Coface Romania prin intermediul unui Raport de Credit si monitorizarea zilnica a acesteia prin verificarea tuturor informatiilor referitoare la evenimentele ce pot avea impact asupra situatiei economico-financiare a societatii si implicit asupra capacitatii sale de a-si onora obligatiile comerciale fata de partenerii de afaceri.

„Prin insasi activitatea pe care o desfasoara, Lindab da ocazia organismelor de certificare sa clasifice intotdeauna compania pe locuri fruntase, cand vine vorba de stabilitatea financiara, consolidand astfel increderea pe care o transmitem partenerilor de afaceri. Certificatul Excellent SME reprezinta inca o dovada ca 100% din angajamentele Lindab sunt onorate cu profiesionalism, in termenele promise.” afirma Camelia Popescu, Manager Marketing&Comunicare.