Campionatele calitatii Lindab continua!

Viteza_pag-stire-505x284px

Luna aceasta premiem VITEZA! Campionatul este sustinut de acoperisul Lindab, cu o super oferta.

​Stim ca in zilele noastre viteza de reactie, promtitudinea cu care iti doresti sa primesti ceea ce ai nevoie este esentiala.  E normal sa fie asa, pentru ca timpul este pretios. Lindab este acolo unde ai nevoie si mai ales cand trebuie, fie ca vorbim despre proiectarea unei constructii, raspunderea la cererea ta de oferta, livrarea materialelor comandate sau montajul acestora.

Cel mai important aspect pentru noi este calitatea. Adevarata valoare. Sa fim cei mai buni. Sa sustinem performanta. In consecinta, vom promova oameni simplu, valorosi, care fac performanta si dovedesc ca sunt rezistenti. Iar cu ajutorul vostru, al tuturor, ii vom premia.

In plus, venim cu o super oferta la acoperisul Lindab. Iti promitem oreducere de 20% la sistemele complete de invelitori, Nordic 400*, Skane*,Maxima 40*, SRP New Design*, acoperisul faltuit LX**, incluzandsistemul pluvial Lindab Rainline***.

Aceeasi reducere se aplica si pentru sistemele de tigla metalica cu granule minerale Lindab Roca Rustica (in culorile garnet, teak, antracit), Roca Madera (in culoarea chestnut) si Roca Toscana (in culorile terracotta si cardinale).

*in toata gama de acoperire, in culorile rosu, caramiziu, maro, verde inchis.

** in culorile maro, rosu si gri inchis.

*** in culorile rosu, caramiziu, maro, verde padure, gri inchis si grafit.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil, prin reteaua de parteneri Lindab.

Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 021.209.4150, trimite-ne o cerere de oferta​ sau scrie-ne la info@lindab.ro.

Acoperisul Lindab. De la cei mai buni pentru cei mai buni !

Site-ul campaniei Campionatele Calitatii este www.suntemceimaibuni.ro​.