Birouri cu grinzi de racire in Brasov

Sistem de climatizare si ventilare complet cu grinzi de racire Polaris.

 

Cladirea in cauza are ca destinatie spatiu administrativ si de cercetare aferent unei facilitati de productie in domeniul componentelor auto in Brasov.
Lindab a furnizat aici sistemul de ventilare si climatizare ca un tot unitar, si anume prin sistemul de grinzi de racire active, cu aer proaspat, de tip Polaris I. Au fost livrate 85 buc grinzi de racire/incalzire Polaris I impreuna cu sistemul de tubulatura si fitinguri SAFE.
Astfel climatizarea spatiilor, atat incalzirea cat si racirea, este asigurata de grinzile de racire alimentate in sistem de 4 tevi prin care se introduce si debitul de aer proaspat necesar iar ca o particularitate grinzile de racire au fost prevazute si cu valve de aspiratie pentru aerul viciat.
Partea de proiectare si executie a fost realizata de catre firma Kronstadt Energii Regenerabile Brasov – partener Lindab, si dupa cum se vede si in poze a rezultat o instalatie de climatizare si ventilare de o calitate ridicata atat estetic cat si functional.
Controlul grinzilor de racire este realizat prin regulatoare locale pe fiecare incapere de tip Lindab Regula Combi, legate si in sistemul BMS al cladirii.