Beneficiu consistent pentru tine

Campanie aprilie_2016_505x284

 

Primesti cadou folia anticondens, care iti protejeaza casa de eventualele infiltratii de apa. In aprilie, comanzi acoperis Lindab, ai un beneficiu in plus.

La prima vedere, un acoperis nu pare sa aiba prea multe secrete, mai ales cand te bazezi pe recomandarile unui meserias in constructii. Insa lucrurile stau putin altfel.

Unul dintre aspectele importante in cazul acoperisurilor, il constitutie FOLIA ANTICONDENS, cunoscuta si ca folie de protectie sau membrana de difuzie. Folia anticondens are fata dinspre astereala permeabila la vapori si fata dinspre exterior impermeabila, astfel incat umiditatea nu patrunde in structura materialelor de sub folie.

In perioada 03-31 mai 2016, primesti GRATIS FOLIA ANTICONDENS pentru fiecare sistem complet de acoperis Lindab (minim 120 m2 invelitoare) enumerat mai jos, asortat la un sistem de jgheaburi si burlane Lindab Rainline:

  • Tigla metalica Nordic 400 si Skane si acoperis faltuit SRP Click 25 ND – toate culorile si acoperirile disponibile pentru fiecare profil in parte
  • Tabla din otel semidura FAP – culori: MARO, ROSU INCHIS  si GRI INCHIS
  • Tabla din otel moale LX– culori: MARO, ROSU INCHIS, GRI INCHIS si  GRAFIT
  • Tigla metalica cu granule minerale Roca Toscana – culori: TERRA COTTA, DESERT ROSE  si CARDINALE
  • Tigla metalica cu granule minerale Roca Rustica – culori: GARNET, TEAK, ANTRACITE, CAPPUCINO si FOREST GREEN
  • Tigla metalica LTM 300 – culori: CERAMIC, CARBON

In plus, pentru sistemele montate de un montator autorizat Lindab, te bucuri si de o polita de Raspundere Acoperisuri Lindab care iti protejeaza bunurile.

Afla detalii aici.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil in perioada 03 – 31 mai, prin reteaua de parteneri Lindab.

Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 021.209.4150, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.