Alege intotdeauna un furnizor certificat!

Lindab – un furnizor de solutii in domeniul constructiilor, care se ghideaza dupa standarde ISO, emise de organismul de certificare Bureau Veritas din Suedia.

Lucrurile care pentru unele companii sunt iesite din comun sau extraordinare, la Lindab reprezinta normalitatea de ani de zile. Orientarea catre client, realismul, ordinea si bunul simt sunt valorile Lindab, care obliga compania sa asigure calitate in toate activitatile desfasurate, sa fie preocupata de protectia mediului inconjurator si deasemenea sa acorde atentie deosebita propriilor angajati.

Care sunt standardele respectate si certificarile obtinute?

Lindab respecta standarde ISO si are urmatoarele certificari:

ISO 9001:2015, care dovedeste faptul ca toate procedurile noastre de lucru respecta cerintele de calitate;
ISO 14001:2015, care atesta ca produsele livrate clientilor nostri sunt ecologice, fiind 100% reciclabile si perfect compatibile cu mediul inconjurator;
ISO 45001:2018, care sustine ca managementul Lindab este continuu preocupat de sanatatea si securitatea propriilor angajati.

De ce sunt importante standardele intr-o companie?

Standardele ISO sunt benefice deoarece sustin cele mai bune practici, ofera o imagine de marca internationala si faciliteaza utilizarea unui limbaj comun in sectorul industrial, cu deschiderea de noi posibilitati de afaceri si vanzari. Practic, clientii pot fi siguri ca primesc produse si servicii sigure, de calitate si fiabile, oamenii care le ofera lucreaza intr-un loc de munca sigur, iar mediul inconjurator este protejat.

 Care sunt organismele care emit certificate si cum se aleg acestea?

Organismele care emit certificate sunt acreditate national si/sau international. Organismele de certificare ISO acreditate sunt societati comerciale ce desfasoara activitatea de evaluare si verificare a conformitatii cu standardele ISO, fiind evaluate la randul lor de Organisme Nationale de Acreditare conform standardului SR EN ISO/CEI 17021-1:2015 „Evaluarea conformitatii. Cerinţe pentru organisme care efectueaza audit si certificare de sisteme de management.”

Organismele de certificare se aleg dupa existenta acreditarii organismului national de acreditare sau organismelor internationale de acreditare.

 Cum implementeaza Lindab cerintele din standarde?

Lindab are implementat si certificat un sistem de management integrat Calitate-Mediu-Sanatate si Securitate in Munca ce presupune existenta informatiilor documentate specifice standardelor de referinta SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015 si SR ISO 45001:2018 si determinate de organizatie (Manualul sistemului de management integrat Calitate-Mediu-SSM, Proceduri de lucru, Proceduri tehnice de executie, Fise proces, Instructiuni proprii SSM, Instructiuni proprii de Aparare Impotriva Incendiilor, Instructiuni proprii de Protectie Civila, Specificatii tehnice, Formulare).

O vorba spune romaneasca zice ”Spune-mi cu cine te imprietenesti, ca sa-ti spun cine esti”. Lindab reformuleaza si te sfatuieste sa fii atent de la ce furnizor contractezi produse si servicii, ca sa te asiguri ca tot contractul se deruleaza profesionist si cu respectarea regulilor, dar si a tuturor celor implicati.

Lindab. Pe maini de incredere